avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate adi23

Activitate adi23

ba am destui.....dar nu puteam da datele lor atata timp cat circulam cu masina personala si atata timp cat numarul de inmatriculare al masinii este trecut pe procesul verba......ma intereseaza ce as putea patii dak nu ar merge faza cu prietenul si as recunoaste ca am fost eu si ca am dat date false in condintiile in care nu aveam permis si bausem.....aveam o alcolemie de 0.32 ceea ce nu este f mult si nici peste limta admisa!
as mai avea o intrebare.....m-am gandit ca poate cu ajutorul unu avocat......poate sa mearga alt prieten si sa declare ca a fost in locul meu acesta urmand sa fie anchetat doar pt marturie falsa.....in schimb eu as fii anchetat pt conducere fara permis , alcool si date false....multumesc
buna ziua! am si eu o problem grava si as avea nevoie urgent de un raspuns competent! mi-a fost suspendat permisul pt depasirea limitei de viteza......pe perioada suspendarii am continuat sa merg cu masina si in urma cu, cateva zile am fost oprit de un echipaj.....mentionez ca , consumasem bauturi alcoolice! am dat datele unui prieten carui i-a fost supendat permisul de conducere! acesta are mare nevoie de el la locul de munca, si doreste sa mearga sa spuna adevarul! ce pot face in acest caz sau ce pot sa patesc? va multumesc anticipat