La data de 24.10.2010 la ora 17.00 ma deplasam cu motocicleta proprietate personala pe DN6 din directia localitatii Filiasi spre localitatea Craiova, cand in imediata intrare in comuna Cotofenii din Dos am fost oprit de in echipaj de politie cu numarul de inmatriculare MAI 15675. Dupa ce politistul a pus mana pe actele mele, am fost intrebat cu ce viteza ma deplasa. Am raspuns ca ma deplasam cu viteza de 60Km/h, mult sub viteza maxima admisa (viteza maxima admisa pe acel sector de drum fiind de 70Km/h), moment in care mi-a raspuns ca dansul a observat ca momentul franarii mele telescoapele furcii motocicletei mele s-au comprimat foarte mult de unde dansul a desus ca am avut o viteza peste cea legala. Intrebandu-l cu ce viteza ma deplasam mi-a raspuns ca aparatul radar m-a inregistrat cu viteza de 89 Km/h. (Tin sa cred ca am fost surprins venind dinafara comunei cu 89Km/h, ei se aflau in interiorul comunei la 25-30 metrii de indicatorul ce semnifica terminarea teritoriului comunei ) .Fiind total neadevarat i-am spus ca se insala moment in care s-a urcat in masina de politie spunand ca voi fi amandat pentru depasirea vitezei legale. Am protestat, i-am spus ca se inseala si ca situatia este jenanta, la care dansul cu un ton ironic si amenintator imi zice “Ai grija ca-ti suspend permisul de condicere, pleaca de langa masina de politie” si “O sa vezi tu ca o sa ajungi pe toate posturile de televiziune!” si –mi inchide geamul. Inspirit fac o fotografie la numarul de inmatriculare al masinii de ploitie stiind domnul politist face uz de functie si uniform pe care o poarta ulterior sunandu-mi fratele si povestindu-i ce mi-sa intamplat. Dupa aprozimativ 15 minute sunt chemat la masina politiei, dansul fiind in masina si eu ramanand pe partea carosabila, si-mi spune ca mi-sa suspendat permisul de conducere si ca ma fost amendat pentru depasirea vitezei maxime admise pe aceea sector de drum si pentru nerespectarea indicatiilor agentului de circulatie in suma de 480 RON, obligandu-ma sa semnsz procesul verbal. Am zis ca o sa semnez procesul verbal dupa ce o sa trec obiectiile pe care le am la care dansul cu acelas ton ironic imi zice “Ia zi ce obiectii sa ai”. Am zis ca vreau ca eu sa scriu obiectiile si sa vad proba video, dansul scrie pe procesul verbal solicitarea probei video, si sa adauge ca descrierea faptelor in procesul verbal nu corespunde cu realitatea, la care dansul spune ca el nu scrie asa ceva. In acel moment ma deplasez la
motocicleta. Dansul coboara si-mi zice sa semnez proces. Ii repet ca vreau ca eu sa scriu obiectiile. Acesta imi inmaneaza procesu zicandu-mi “Na ma ia si scrie ce vrei tu”. Scriu ca “Vireza cu care ma deplasam era de 60 Km/h si” moment in care dansul imi trage procesul verbal din mana si-mi zice “Gata ma ca-ti ajunsa. Uite vezi acuma e si scrisul tau.” indreptandu-se catre masina de politie, eu nesamnand procesul verbal. Dupa scurt timp opreste un alt participant la trafic afla intr-o utilitara si-l puna sa semneze ca martor declarandu-i ca eu nu doresc sa semnez provesul verbal, asta intamplandu-se la 25 de minute DUPA ce am fost oprit. Ii repet ca semnez provesul verbal doar daca ma lasa sa scriu toate obiectiile pe care le am. Politistul se indeparteaza de mine cu martorul catre masina de politie si-l pune sa semneze. Cheama un al doilea martor care se afla ce celalalt sens de mers obligandu-l sa traverseze neregulamentar se urca in masina fara sa-mi inmaneze procesul verbal, permisul si dovada de de circulatie si pleaca cu masina in directia localitatii Filiasi.
Doresc sa depun contestatie dar eu nu am procesul verbal. Ce anume trebuie sa fac in acest caz si ce sanse am de recuperare al permisului.