avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters174214

Activitate ContSters174214

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
@Adutescu: eu nu am comentat absolut nimic despre felul în care s-a promovat acolo examenul! de aici nu înţeleg comentariul ăsta răutăcios! Dar mi-e clar că nici nu şi-a dat anul ăsta întâlnire la Constanţa elita facultăţilor de drept din România!
şi în fond, afirmaţia era simplu metaforică, dar ţin neapărat să se recunoască că în procesul ăsta contează foarte şi unde dai examenul şi unde se corectează!
Nu degeaba sărmanii din Oradea, care anul ăsta au stat câte 10-20 în sală, nu 80-90, ajung să între în Barou abia peste ani, când dau în Bucureşti!
eu cred că mâine îmi fac drum pe la barou... mă fac că vreau să văd de nu s-au afişat acolo mai repede rezultatele :))

până una alta, am vb cu mama şi am hotărât că la anu' dau la Constanţa :hammer:

Dolj: [ link extern ]
rezultate suceava
[ link extern ]

aoleu! vedeţi poziţia 2 :(
vaaaai ce groază mi se face de rezultatele din Cluj :((
La Suceava poate încarcă rezultatele, de aceea nu merge site-ul ;)
încă un pic de răbdare...
Bună dimineaţa!
S-a afişat la Bihor!
[ link extern ]

7 admişi din 55!
toţi sunt la limită, cu 7 sau 7 şi un pic :(
Nu vreau să fiu răutăcioasă, ci doar constat că... dintre barourile care au afişat până acum, cele mai mici note şi cei mai puţini promovaţi au fost în Ardeal. În rest... note foarte mari, suficienţi promovaţi încât să ne mirăm... şi Argeşul care vine aşa, ca excepţia care confirmă regula :P
să vedem ce surprize rezervă Cluj, Bucureşti! :D
8 admişi din 61 la Argeş
cipri31 a scris:

exact asta cautam si eu. daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns: se poate face o singura cerere de contestatie la toate disciplinele sau separat pt fiecare?

Din câte am înţeles de la cei care au făcut deja contestaţii, şi aşa cum pare şi normal, se face contestaţie separată pentru fiecare materie!
SonjaK a scris:

respins cu 7.27 la alba

şi cu 7.48 este
respins cu 7.27 la alba