@Adutescu: eu nu am comentat absolut nimic despre felul în care s-a promovat acolo examenul! de aici nu înţeleg comentariul ăsta răutăcios! Dar mi-e clar că nici nu şi-a dat anul ăsta întâlnire la Constanţa elita facultăţilor de drept din România!
şi în fond, afirmaţia era simplu metaforică, dar ţin neapărat să se recunoască că în procesul ăsta contează foarte şi unde dai examenul şi unde se corectează!
Nu degeaba sărmanii din Oradea, care anul ăsta au stat câte 10-20 în sală, nu 80-90, ajung să între în Barou abia peste ani, când dau în Bucureşti!
Nu vreau să fiu răutăcioasă, ci doar constat că... dintre barourile care au afişat până acum, cele mai mici note şi cei mai puţini promovaţi au fost în Ardeal. În rest... note foarte mari, suficienţi promovaţi încât să ne mirăm... şi Argeşul care vine aşa, ca excepţia care confirmă regula :P
să vedem ce surprize rezervă Cluj, Bucureşti! :D
exact asta cautam si eu. daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns: se poate face o singura cerere de contestatie la toate disciplinele sau separat pt fiecare?
Din câte am înţeles de la cei care au făcut deja contestaţii, şi aşa cum pare şi normal, se face contestaţie separată pentru fiecare materie!