Normal ca isi va angaja un avovat.Va intreb daca fosta sotie are dreptul la acele proprietati.Ce se intampla cand declari pe proprie raspundere ca nu esti casatorit cand de fapt esti?
Roman casatorit cu o femeie de alta nationalitate in tara ei.In timpul casatoriei el cumpara un pamant si un apartament fara stirea sotiei si declara la notar,pe proprie raspundere ca nu este casatorit.Ulterior divorteaza.Sotia nestiind la divort de aceste bunuri din Romania ele raman in posesia fostului sot.Acum barbatul nu mai are cetatenia romana,avand aceeasi cetatenie cu a fostei sotii.Fosta sotie a aflat de toate astea si vrea sa stie daca poate intra in posesia jumatatii sale,bunuri care si in acest moment se afla in proprietatea fostului sot.Fosta sotie vrea ,de asemeni sa stie,unde poate reclama falsul din declaratii a fostului sot,in Romania sau in tara unde are actualmente cetatenie.Mentionez faptul ca proprietatile au fost cumparate in anii 1998 si1999,iar divortul s-a savarsit in anul 2000.
Fiul soacrei mele vrea sa schimbe yala desi mama lui locuieste acolo si are si domiciliu la acea adresa.Fac precizarea ca fiul acesteia ,care este proprietarul imobilului,nu are domiciliu la acea adresa si nu are nici cetatenie roamana.In acest caz,daca soacra mea gaseste yala schimbata mai poate intra in locuinta?
Eu,sotul si soacra mea avem domiciliul la locuinta cumnatului meu care este proprietar.Doar soacra mea locuieste acolo iar acum baiatul ei vrea sa o scoata afara.Este legal ce vrea sa faca?