avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate tikinelu

Activitate tikinelu

Vorbesc in numele celui cu titlu de proprietate pe legea 18/1991. Persoana in cauza fiind decedata (bunicul) (nu cunosc foarte multe detalii) a obtinut de la primarie actul denumit titlu de proprietate (are si tricolorul in coltul din stanga sus) in anul 1995. In act se mentioneaza (pe verso) A. suprafata primita in extravilan mp 8000 B. suprafata primita intravilan: arabil mp 2100, curti constructii mp 0400. Am langa mine o copie dupa titlu de proprietate, spuneti-mi va rog ce detalii v-ar ajuta pentru a-mi raspunde la intrebarile de mai sus. Va multumesc.
Este vorba de casa + teren, primul proprietar a facut donatie statului in urma cu 30 de ani. Al 2-lea proprietar a primit de la primarie in anul 1995 un act cu denumirea titlu de proprietate. Intrebare de 1000 de puncte: Ce drept mai are primul proprietar? Intrebare de 10.000 de puncte: cat de valabil este titlul de proprietate din legea 18/1991 oferit de primarie in 1995? Va multumesc.
primul proprietar care a plecat din tara nu stiu detalii de vechimea actului de proprietate. al 2-lea are titlu de propritate din august 1995 pe legea 18 din 1991. nu sunt rude.mostenitorul primului proprietar a venit sa isi ceara dreptul.
primul proprietar care a plecat din tara nu stiu detalii de vechimea actului de proprietate. al 2-lea are titlu de propritate din august 1995 pe legea 18 din 1991. nu sunt rude.mostenitorul primului proprietar a venit sa isi ceara dreptul.
primul proprietar a plecat din tara aproximativ prin 1980. a doua persoana a devenit proprietar in 1991 [legea 18]. ambii proprietari sant decedati avand fiecare mostenitori. intrebare; ce drepturi au mostenitorii celor 2 proprietari?Multumesc anticipat.