avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate aur ionut

Activitate aur ionut

gi_jane2 a scris:

daca tatal avea asigurare pt credit, societatea de asigurari trebuie sa plateasca creditul. insa, pt a plati, trebuie sa asteptati concluziile cercetarii pt ca nu vor plati in caz ca tatal s-a sinucis. (asa scrie si in contractul de asigurare)
veti plati dvs in calitate de mostenitor. daca nu aveti bunuri de mostenit de pe urma tatalui, nu acceptati mostenirea si atunci nu mai platiti nici creditul. daca sunt bunuri pe numele tatalui, acceptati mostenirea sub beneficiu de inventar si atunci creditorul nu poate executa decat bunurile tatalui

tata avea acea asigurare.deci ca prin urmare trebuie sa astept decizia celor de la bucuresti pt constatarea decesului.tatal meu nu a avut nimik ca mostenire nu a avut nimik pe numele lui si mie nu mia venit nici un act acasa ca drept un act de mostenire.tata nu a avut nici un bun pe numele lui nici apartament desi acesta fiind al statului deci el nu are nimik pe numele sau.va multumesc anticipat.
tata avea acea asigurare.deci ca prin urmare trebuie sa astept decizia celor de la bucuresti pt constatarea decesului.tatal meu nu a avut nimik ca mostenire nu a avut nimik pe numele lui si mie nu mia venit nici un act acasa ca drept un act de mostenire.tata nu a avut nici un bun pe numele lui nici apartament desi acesta fiind al statului deci el nu are nimik pe numele sau.va multumesc anticipat.
buna ziua.am si eu o problema care ma framanta de ceva timp.tatal meu a murit de acum 2 luni jumate respectiv 19.08.2010.cauza decesului fiind inecul.sau facut investigatii de catre IML drobeta turnu severin iar constatarea fiind ASFIXIERE MECANICA prin inec.la urma lor cei de la IML drobeta au trimis ancheta mai departe la MILA MILOVICI Bucuresti pt o inevstigatie amanuntita.tata a avut un imprumut bancar la BRD pentru nevoi personale.Acum trei zile cei de la banca mau sunat si miau zis k are restanta o anumita suma.Desii tata nu girase cu nimic deoarce nu are nici o proprietate.Ce se intampla dak nu platesc aceste rate?Eu nu am de unde plati lunar suma de 100 lei deoarce am un venit minimal de 500 lei si nu am de unde platii acest imprumut. dupa constatarea celor de la IML am fost cu actul aditional pe care acestia lau eliberat la ASIBAN unde a fost asigurat pt acest imprumut iar acestia mau respins din cauza k ei presupun k este un suicid.intrebarea mea este :Am dreptul la anularea acelui credit prin firma de asigurari ASIBAN ?