avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate tazmanya28

Activitate tazmanya28

Răspuns la discuția Numar persoane la intretinere
Am fost si am vorbit cu administratorul de la adresa unde ea locuieste si a zis ca nu poate sa puna 0 persoane la asociatie, ea locuieste singura; ce e de facut in acest caz? SE POT TRIMITE ARTICOLELE MAI SUS MENTINATE?

Va multumesc
Buna ziua,

Ma numesc Mihai si am si eu o problema, de ceva timp prietena mea sta mai mult la mine , problema este ca sefa de scara a fost la asociatie si a inregistrat-o ca locatara. Intrebarea este urmatoarea: Poate fi inregistrata in doua locuri, tinand cont ca ea plateste darile la adresa de pe buletin, stiu ca daca se sta mai mult de 15zile trebuie inregistrata, dar daca ea plateste la adresa din buletin? Mai am o nelamurire: blocul in care locuiesc are doua intrari/iesiri una prin fata blocului, cealalta prin spatele blocului, acum apare o problema; sefa de scara si cu inca o familie sa zicem au pus undeva o usa de termopan si au blocat iesirea/intrarea din spate si au acolo mai rau ca un garaj, scutere, bidoane cu benzina, tot ce vrei si nu vrei, eu cum am vedere in spate imi parchez masina acolo, iar cand ploua sau am de luat vreo mobila sau ceva trebuie sa ocolesc blocul, e legal asa ceva?; si daca nu unde pot face vreo sesizare?; precizez ca in locul inchis sunt panourile de curent electric de pe toata scara. Va rog daca se poate sa-mi trimite-ti si anumitele articole ceva unde se regaseste aceste aspecte legale sau legale

Va multumesc anticipat,
Cu stima Mihai