avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate anastasia3

Activitate anastasia3

Răspuns la discuția clauza de neconcurenta
Multumesc
Dar daca platesc clauza ,(indemnizatiile primite timp de 6 luni + 1 luna preaviz) pot sa fiu absolvit de cauza ?. Daca da plate se face cand si clauza inceteaza cand ?
In contractul individual de munca este specificat cele mai jos mentionate dar in contract nu scrie sau nu este o lista cu tertii în favoarea carora se interzice prestarea activitatii, doar urmatorul paragraf : ( Precizam ca o lista exemplificativa si nu limitata a societatilor concurente existente este disponibila la Serviciul Resurse Umane , si va putea fi consultata de catre Salariat la momentul incetarii Contractului sau Individual de Munca )
Pe demisia care am inaintat-o cu 1 luna inaine de incetarea contractului de munca din care am o copie xerox , care are nr de inregistrare ,stampila si semnatura managerului punctului de lucru , este specificat de manager fara clauza , ulterior cand am plecat m-a instiintat ca imi introduce clauza de neconcurenta
Multumesc Anticipat

Răspuns la discuția clauza de neconcurenta
daca am lucrat doar 7 luni la acea firma si a fost activata clauza , poate sa fie activata ? si ce presupune nerespectarea ei ? daca platesc clauza (venitul castigat pe 1 an ) se anuleaza sau trebuie sa respect si termenul de 1 an .
Daca pe demisie a trecut fara clauza (cu numar de inregistrare ,stamplilat si semnata de director) si la plecare am fost anuntat printr-o notificare (pe care nu am semnat-o de primire sau luare la cunostinta ) ca imi activeaza clauza , este corect s-a procedat corect de catre angajator ?. In instanta este valabila copia dupa demisie ?
Multumesc
Răspuns la discuția clauza de neconcurenta
ce portite sunt sa scapi de aceasta clauza de neconcurenta ?
poate cineva sa ma ajute ?
clauza de neconcurenta