si parerea mea este ca la decanul bb trebuie sa mergem prima data cu aceste cereri!!!ideal ar fi ca cineva sa aiba un reportofon sau un alt aparat de inregistrare,pentru inregistrarea conversatiei ce va avea loc!astfel daca raspunsurile domnului decan nu sunt favorabile,costau intr-un refuz sau limbajul e neadecvat(am observat ca ii place sa glumeasca in orice situatie),apoi sa mergem mai departe (cu o dovada in plus)!UNBR de multe ori a spus ca nu se baga in ciorba bb-ului,astfel ca daca nu o luam gradual,de la cel mic la cel mare,sunt sigur ca ne vom lovii de urmatoarea intrebare(destul de logica ):ati fost la bb sa vorbiti cu decanul si nu vi-sa aprobat cererea,nu v-a lasat sa...,nu vi-sa raspuns ca.......?Spun din proprie experienta,ca am mai avut lupte din astea,cateva!!!E doar parerea mea!!!!
intrebari:care este strategia pentru maine?mergem in audienta si cerem sau vorbim despre ce?ce trebuie sa obtinem?vreau detalii mai multe!!!pentru a merge la lupta ne trebuie o strategie bine pusa la punct!!!
Orice problema are si solutie!!!Hai la treaba,ca nu mai merge asa!!!!Dormim,stam la caldurica si adapost,asa schimbam doar posturile tv cu telecomanda sau pagina de la cartea pe care o citim ,nu schimbam nici sistemul al corupt,nici lumea!!!!Daca ne dorim un sistem mai curat si un viitor frumos,tebuie sa-l construim,nu sa asteptam sa pice din cer sau sa-l construiasca altii!!!!Doua intrebari:Va tine?Veniti?Eu va astept acolo!Pun la punct detaliile ,intocmesc listele ,astept si alte sugestii si idei,imi cumpar carton,imi fac bagajul ,astept intrebari despre acest subiect-actiune!!!!ravanajupiter@yahoo.com
Dupa contestatii hai fratilor la decan sa cerem tezele,luati cu voi si hainute si niste carton ,eventual si cortul(daca aveti),ca daca nu vrea sa le dea ne postam si noi in fata la bb cu plancarda de gat(1zi,doua,trei,trebuie sa ne bage cineva in seama),facem si 2 reclamatii(lipsa transparenta si ce mai avem de reclamat ne punem de acord),adica doua liste cu nume ,prenume,semnatura fiecaruia si in timp ce stam acolo unul dintre noi se duce frumos depune una la unbr, una la ministerul justitie!Facem un val prin media un pic,am eu grija!!Daca vine cineva si zice ca ne trebuie aprobare de la primaria capitalei pentru protest,ma duc si iau!!Chiar daca iau la contestatie,pe bune tot vin cu voi si va ajut in tot!!!!Ma duc si daca nu veniti!Prefer sa ma fac de ras(cum cred unii) decat sa nu fac nimic!Va tine?Ca pe mine sigur DA!!!!
Se pare ca gramatica aia impecabila cu care te afisezi si tot vorbesti de ea nu a contat la examen la bb!La n pagini pe care le aveai de scris,cred ca numai la gramatica nu te gandeai!!!Esti cumva profesoara de romana?Prea dai lectii in stanga si in dreapta!!!Mai uitate si in oglinda poate vezi barna din ochii tai,totusi,domnisoara "perfectiune si modestie"!!!
Domnisoara(doamna) se vede ca dumneata cunosti asa de bine "nesimtirea"!Ma intreb de ce oare,nu cumva si dumneata.........?Ca de obicei oamenii ii caracterizeaza pe ceilalti dupa propriile experiente si dupa propriul caracter!!!Daca te doare in cot de examenul asta,iar pe altii burta si pretinzi ca esti educata,desteapa si cu o inalta moralitate,te rog respectuos sa stai dumneata cu durerea in cot si pe noi sa ne lasi cu durerea noastra de burta!Am dreptul pe drepturile mele sa fiu nesimtit sau nu imi dai dumneata voie!!?Mai "lasa-ne" cu filozofiile astea,lupii moralisti sunt peste tot ,de aia sunt sisteme corupte in tara asta!!!!Lupi moralisti imbracati in piei de oaie,nu mai tine vrajala!!!!
revin si cu resuscitarea si cu planul de bataie!!!!bagati contestatii toti,cu duiumul si aia care ati luat 1,25 si aia cu 0,00!
am o calmitate de nedescris,da una cu sange rece!!!resemnarea nu e pentru mine!!speram ca nici pentru voi!!!incerc sa va resuscitez ,ca vad ca unii.......!!!!!folosesc cuvinte prea dure pentru nivelul nostru,dar numai tine altfel,dupa cum vezi si realitatea si viata e dura!!!iar noi continuam sa ne ascundem dupa degete,iluzii,sperante si dupa cum pica norocul!!!!
am picat la civil in rest note mari,chiar daca iau la contestatie tot fac urat si daca voi fi in meseria asta inauntru tot urat am sa fac,fie ce o fi ,eu sau ei!!!
de ce va e frica asa de tare pana la urma!??ca o sa va puna unii si alti intrebari incomode,ca va pun astia intebari din materie si nu o stiti pe toata(nici ei),ca ati copiat(si ce daca "hotul neprins negustor cinstit"),va iau unii peste picior!!!!si ce daca,ce fel de avocati doriti sa fiti,nu stiti ca la orice intrebare se poate raspunde cu o alta,nu sunteti destul de inteligenti incat sa ocoliti intrebari si sa dati raspunsuri ambigue(asa cum fac ei cu voi) si nu stiti sa-i luati si voi peste picior??!!!!Nu?Atunci de ce vreti sa luati examenul asta,ca nu va va fi de folos,indreptati-va spre alta meserie!!!!HAI TREZIREA!!!