avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate mariadima94

Activitate mariadima94

sunt mama a doi copii am apartament 2 camere cf 1 ,proprietate personala dobandit prin mostenire facuta inaintea casatoriei ,am salariul minim pe economie,am mama si doi frati care ma sustin, nu am nici o abatere privind cresterea si educarea copiilor. tatal copiilor are o relatie cu alta femeie pe care a recunoscuto in fata mea si a parintilor dar care ulterior a negat-o si nici nu o pot demonstra pentru ca ea este din alta localitate si nu am martori iar ei se ascund pentru ca si ea la randui este casatorita el este un tata responsabil fara abateri in cresterea copiilor cu un salariul net de 1633ron cu posibilitatea de locuire la parinti intr-o casa cu 4 camere si toate dependintele asigurate a parasit locuinta in urma cu2 luni si s-a mutat la parinti am cazut de acord ca nu are nici o interdictie cu privirea vizitarii si luarii la sfarsit de saptamana la parintii luia copiilor Mentionez ca in momentul aflarii relatiei cu acea femeie i-am cerut sa paraseasca domicilul dar el a plecat dupa alte 6 luni chiar daca eu am renuntat la plecarea luisi am incercat sa trecem peste aceasta situatie. .ACEA DISPUTA VERBALA CU PRIVIRE LA PARASIREA DOMICILULUI A FOST INREGISTRATA DE EL IN TELEFONUL PERSONAL si este tinuta de el ca proba ca l-am dat afara din casa credeti ca instanta poate sa -i incredinteze lui copii sau eu am suficiente sanse sa obtin custodia copiilor ??? va multumesc