avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate zazutzu

Activitate zazutzu

NU se poate incepe urmarirea penala....ai scapat...mai dureaza in principiu 1-2 luni pana iti ajunge aksa rezolutia.......bine acuma depinde....au fost cazuri dar cele mai maxime de 1-6 luni .....nu sepoate face nici o urgentare.....nici cu cerere de la procuror chiar daca comunici ca iti este necesar la locul de munk .......ai grija data viitoare .....
XPERTUL ....nici acuma nu ai rezolvat nimik ? ...mergi cu un avocat la politie....daca stii unde e dosarul....si afla in ce statiu este...daca tot in faza de urmarire penala este ....mergi la comandant si fa o sesizare cu privire la dosar...pentru ca dureaza f.mult.....in maxim 1 saptamana o sa primesti raspuns .......cat pentru cei de mai sus /.....nu a bagat legea acuma ca limita maxima in sange este de 0,5??....eu asa stiu ...degeaba va mai chinuiti sa iasa sub 0,8... daca nu e asa este bine....eu am avut 2 abateri pe tema respectiva o data cu anulare permis iar a 2 cu suspendare permis 11 luni :)....de atunci ...fara alcool la volan ...
nu poti face asa ceva ......se da de reexaminare dupa 1 an de cand s-a finalizat dosarul ....orice avocat iti spune acelasi lucru ...si numai cu acordul comandantului.....am scris in paginile anterioare procedura....dai 2-3 pagini mai inapoi ...

stima
are rost sa mergi peste ei ...e dreptul tau ... si daca a inceput cu dastea ca il termina cand are el chef ....te duci frumos la comandant in audienta si faci cerere de urgentare pe motiv ca dureaza prea mult .....si sa vezi ce viteza prind ei cand ii ia pe sus unu mai mare ;)....eu asa am facut si in max 2 saptamani dosarul era la parchet....cu tot cu suferintele lor de gabori
tOATA CHESTIA CONSTA SA STATI PE CAPUL LOR..........toata lumea asteapta si astepta ........mergeti peste ei...ca nu MUSCA :)>.....la mine cum a durat prima data 8 luni (cu anulare permis)si a doua oara 11 luni cu suspendare permis (recalculare,parchet,rezolutie)!!! eram peste ei o data la 1-2 saptamani la politie si din luna in luna la parchet
Stai linistit ai scapat .....o sa te cheme sa semnezi si sa iei la cunostinta rezultatele....dupaia o sa iti trimita dosarul la parchet cu scoatere de sub urmarire ...si astepti intre 2-6 luni sa iti vina aksa rezolutia.....dupaia mergi cu ea la politie si dovada din seara cand ti-a luat permisul si buletinul....semnezi procesul verbal si platesti amenda dupa care iti elibereaza permisul inapoi .....roagate sa nu prinzi vacanta judecatoreasca :) ca sa scapi mai rpd ....
si alea o sa iti vina aksa...si o sa iti precizeze ca trebuiesc platite in 30 sau 40 de zile ...ceva de genul
a 2 oara s-a rezolvat in urma recalculari....si nu vine nimik aksa...cel putin mie nu mi-a ajuns nimic in afara de rezolutie.....cu care m-am dus la politie si mi-a facut proces verbal si amenda....si a 2 zii dupa ce am venit cu dovada ca am platit amenda mi l-a dat pe loc :)....nu iti mai da suspendare ...ca deja trecuse de 3 luni ...pana a ajuns recalcularea pana s-a trimis la parchet pt solutionare....si s-a dovedit a fii contraventie si nu INFRACTIUNE .... daca se rezolva dupa 3 luni nu se mai da suspendare......daca se rezolva pana in 3 luni va suspenda dreptul de a conduce pe perioada ce a ramas
sentinta ramane definitiva dupa 20 de zile de cand a fost pronuntata.....aksa nu o sa iti vina nimik....o sa trebuiasca sa te duci dupa 3-4 luni la tribunal ..la arhiva si sa ceri o copie legalizata a sentintei ... cu care o sa te prezinti in audienta la comandant cu ea atunci cand o sa se apropie termenul sa dai de redobandire.....

dupa care o sa iti vina aksa o foaie de la comandant in 25 de zile lucratoare,pe care o atasezi la dosarul auto ...si poti incepe scoala de soferi ...
Daca analizele sunt in favoarea ta....politistul care se ocupa de caz...dosarul o sa il trimita la parchet cu propunere de scoatere de sub urmarire penala ....si dupaia astepti sa iti vina aksa rezolutia.....insa daca ai bafta de un procuror mai asa.,... poate cere o contraexpertiza...dar ai noroc ca cei de la IML nu isi da in cap cu alt rezultat ...a iesit asa ...asa ramane...eu am fost tim de 6 luni aproape luna de luna la parchet si am intrebat de starea dosarului ....dar eu am prins si perioada de vacanta de 3 luni :).....poate u ai mai multa bafta si scapi mai repede....mergi la procurorul de servici si intrebi de starea dosarului ....