avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate canghel

Activitate canghel

Salut,
Am deja 3 luni de cand stau fara permis intre timp am apelat la un avocat care mi-a spus ca dosarul este in lucru la politie. Cei de la politie inca nu m-au chemat sa dau vreo declaratie.
Va mai tin la curent pana se rezolva cazul sa vedeti cam cat si cum evolueaza toata nebunia asta.
Va reamintesc: ETILOTEST: 0,6 IN SINGE 1,2 SI A DOUA PROBA 1,1.
Prins noaptea la orele 3 ; fara evenimente rutiere; oprit pentru ca am incalcat o regula de circulatie calcarea liniei duble continuu. Nu am primit proces verbal decat o dovada ca nu pot circula. 50% din activitatea mea de la munca depinde de permis conducere.Am colaborat cu politistul totusi la inceput am incercat sa-l fac sa inteleaga ca am putea sa ne intelegem ..........(stiti probabil si dumneavoastra ca politistii mai iau si mita ) insa nu am scos bani pentru mita sau alte obiecte vazand ca este ferm pe pozitie nu am continuat in incercarea mea de a-l convinge sub diferite forme sa ma la lase in pace ci am colaborat cu el vazand ca nu am nici cea mai mica sansa in a-l indupleca.
La IML se poate platii pe loc? sau unde se face aceasta plata eu cum am 2 probe voi platii 300 RON?
Multumesc care este diferenta intre amenda penala si inchisoarea cu suspendare?
Care dintre ele este mai grava.
Va multumesc in primul rand pentru adaugare. Asa este m-am grabit cu subiectul.
Cateva intrebari as avea
1 Cand sa angajez avocatul ? in momentul in care ma vor chema sa-mi comunice rezultatul?
In functie de rezultatul analizelor as putea face contestatie? va intreb asta deoarece am inteles ca in functie de greutatea fiecaruia etc. precum si volumul cantitatii baute fiecare organsim uman reactioneaza diferit astfel la aceeasi cantitate de alcool bauta efectele asupra organismului sunt diferite. Daca as face o contestatie din experienta cam cat la % dintre contestatari au avut castig de cazua in sensul diminuarii aclolemiei din sange?
Va multumesc in primul rand tuturor pentru rapsunsuri. Dupa ce s-a incheiat in noaptea respectiva declaratia si luarea probei bilogice mi s-a pus in vedere ca voi platii aceste probe asta pe de o parte iar pe de alta parte mi-au spus ca ma vor suna dupa ce aui gata rezultatetele pentru audieri sau ceva de genul acesta. Ce vreau sa va spun este ca deja stau de 5 zile lucratoare si nu m-au contactat. Sa dureze atat de mult?
Am uitat sa mentionez ca am si un martor adica o persoana care era cu mine in acel moment nu stiu daca conteaza cu ceva insa am mentionat lucrul acesta ca o complectare la sirul evenimentelor. Ce ma sfatuti sa fac in continuare?
Am fost depistat cu alcoolemie 0,65mg/l alcool pur in aerul in aerul expirat acum sunt in faza de asteptere a probelor biologice. S-a intamplat la orele 2,50- 3 noaptea, am calcat linia continua sub infuenta bauturilor alcoolice. Nu am avut eveniment rutier si nici nu am avut pana acum antecedente penale sau alte evenimente rutiere.Am facut doua probe biologice la interval de una ora una de cealalata.Mai mult ca sigur voi avea peste 0,8 ml/l alcool in sange ceea ce inseamna infractiune. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac in acest moment, care e perioada de timp in care legal trebuie sa vina probele de la data recoltarii, la munca condusul i-mi acopera 40-50% din activitate fiind agent de vanzari , si cel mai rau ma paste inchisoarea?