De ceva timp ma aflu intr-o situatie delicata si va rog foarte mult sa ma ajutati caci nu am la cine sa apelez pentru un sfat bun. Nu am bani pentru un avocat asa ca voi sunteti ultima mea speranta. In urma cu 2-3 luni am plecat cu un prieten la o plimbare prin sat cu masina mea, am oprit intr-un loc unde erau 20-30 de persoane prietenul meu s-a dus la doua fete si a vorbit ceva cu ele, eu nu am auzit ce pt ca erau mai departe. dupa vreo 2 min el mi-a zis sa ma indrept catre un anumit loc sa las acolo una dintre fete.Dupa ce am lasat-o am plecat cu cealalta fata si cu prietenul meu. pe drumul de intoarcere acesta mi-a spus sa ma duc sa se intalnesca cu un baiat. am fost de acord ajunsi in dreptul unei parcari goale dintre satul meu si satul vecin acesta mi-a cerut sa opresc. acolo. i-am lasa pe cei 2 in parcare si am plecat in benzinaria aflata la aprox 1 km distanta de parcare unde urau niste cunoscuti. dupa 10 min au aparut cei doi si prietenul meu mi-a cerut sa merg cu el sa o duc pe fata acasa. a doua zi la ora 2 dimineata m-am trezit cu politia la mine. Mi s-a spus ca trebuie sa dau o declaratie si ca fata aia a fost violata de prietenul meu. La postul de politie am fost injurat,amenintat,tratat ca un nimic de catre politisti. La presiunile politistilor am spus multe neadevaruri pentru a-l acuza pe el si din cate am inteles el a fost batut sa recunoasca violul dar judecatorului i-a spus cum s-a intamplat si ca a fost batut. acum eu sunt chemat la tribunal in calitate de martor. Credeti ca ar trebui sa-i spun judecatorului ca am mintit de frica? as putea sa patesc ceva daca spun adevarul adica sa fiu acuzat de fals in declaratii?? va multumec!!