avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate corymicky

Activitate corymicky

Buna ziua! Stie oare cineva cand se afiseaza rezultatele la examenul de admitere in Barou, pentru stagiari, sesiunea noiembrie 2010, la Bucuresti? Au trecut mai mult de 3 saptamani de la sustinerea examenului si nu s-a afisat nimic pe Baroul Bucuresti. Urmaresc site-urile atat al Baroului cat si al UNBR-ului si nu am gasit nimic. Daca stie cineva sa ma dumireasca si pe mine. Va multumesc tare mult! O zi excelenta!:sorry:
Discuție Examen Barou
Salutare! Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o problema. Nu gasesc unde scrie cum are loc examenul la Barou in noiembrie. Stiu ca este pe 10 noiembrie 2010, dar toate probele vor avea loc in aceeasi zi? Ca nu gasesc nicaieri unde scrie modalitatea de desfasurare a examenului, stiu ca este clasic, numai teorie. Daca puteti sa ma luminati si pe mine ca sunt in intuneric. Si daca puteti sa-mi spuneti unde va avea loc ca nu gasesc nicaieri unde scrie. Oare se va stabili cu cateva zile inainte? Multumesc tare mult pentru ajutor. Astept raspunsul cu nerabdare. O zi excelenta!=D>