avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate andrav

Activitate andrav

Răspuns la discuția Probleme SRI
Va rog frumos sa nu induceti frica. Aceasta discutie vreau sa ramana intr-un ton calm si rational. Nu ma intereseaza povestile cu grozaviile nu stiu care sau teoria conspiratiei. Despre ce vorbesc eu este ceva foarte real. Cui are chef de fabulatii ii sugerez sa caute alt forum.
Am sa va tin la curent despre functionarea chipului Winalite pe care am sa il achizitionez in curand.
Pe masura ce am sa dispun de finante, am sa initiez si pasii pe cale legala. Conform Constitutiei am dreptul la petitie catre orice autoritate a statului si intentionez sa-l folosesc.
Daca are altcineva alte sugestii prin care pot aduce la lumina ce au facut si fac acesti oameni, incalcand drepturile pe care Constitutia insasi mi le confera, si prin care pot obtine dovezi scrise care sa ateste situatia, este invitatul meu.
Va multumesc foarte mult! Intra-adevar toate simptomele de care vorbiti sunt prezente. De unde as putea achizitiona un chip Winalite? Am sa ma adresez si asociatiei respective, daca mai aveti vreun sfat va ascult cu cel mai mare interes. Multumesc din suflet!!!
Nu am nevoie de astfel de sfaturi. Am nevoie de sfaturi legale. Ceea ce mi se intampla este atroce si inuman si nu aveti dvs nici cea mai mica idee despre situatie deci va rog sa va pastrati sfaturile de alta natura decat legala!
Credeti-ma ca un puscarias are mai multa demnitate umana decat am eu si este tratat mai mult ca un om decat am fost eu tratata. Am fost torturata pentru ideile mele politice. Da, tortura exista. SI da, se face politie politica. Traim vremuri tulburi oameni buni, astept un sfat spre dreptate si spre recastigul demnitatii mele de fiinta umana.
Multumesc pentru interventii. Nu cred ca ma vor crede in primul rand...nu vreau sa fiu luata in deradere, sunt sigura ca intelegeti. Pur si simplu nu cred ca exista precedent si procedura pt asa ceva, tocmai de aceea am si problemele acestea... Dansii pot controla si politia stati linistiti, tocmai de aceea politia nu este de partea mea decat in limita legii. Iar pentru astfel de situatii lege nu exista inca Tocmai de aceea nu vreau sa ma cobor si sa cad in derizoriu. Vreau sa-mi fac un plan, niste etape coerente de ajungere cu aceasta situatie la CEDO. Este o problema foarte foarte grava de incalcare a drepturilor omului. Au facut teste pe mine fara acordul meu, mi-au distrus familia pentru ca suferinta mea i-a pus la pamant. Si ca sa fie mai clar, am uitat un detaliu foarte important, conform cu spusele dansilor s-a facut o greseala, motiv pentru care nu-mi mai functioneaza inima corect, ma ia cu lesin din cand in cand, si se pare ca doar dansii ma pot ajuta. Asa spun ei. Si de aceea stau pe capul meu de 2 ani de zile, ca nu cumva sa mor. Ca sa nu mai zic ca au ordine, conform spuselor lor din nou, sa ma faca sa ma arunc, sa ma sinucid, ceea ce evident ca nu vreau. Iubiesc viata, imi place sa traiesc, sa fiu fericita, dar vreau sa traiesc ca un om nu ca un caine. Motivul pentru care vor sa ma faca sa ma arunc, banuiesc eu, este sa nu se vada la autopsie ca voi avea creierul de dimensiuni reduse de la microunde etc... Trebuie sa fiti tari ca sa cititi asa ceva, tocmai de aceea prefer nici sa nu intru in foarfte multe detalii. Clar, pe concret, ce pasi ma sfatuiti dvs sa urmez pentru a ajunge la CEDO cu sanse de a mi se face dreptate. Stiu ca trebuie sa trec prin toate nivelele de instanta de la noi. Cu respect.
L-am vazut pe un tip care am aflat mai tarziu ca e colonel la ei... AJutati-ma cu o plangere penala daca puteti, altceva nu stiu la momentul acesta ce as putea sa fac...stiu ca pare incredibil dar din pacate, razboiul rece a continuat si e clar ca s-au dezvoltat niste arme silentioase..ca acestea..si a caror existenta este foarte greu de demonstrat. Probabil o sa mai treaca ceva timp pana cand lumea o sa afle de existenta acestor oameni si pericolul la care cetatenii pot fi expusi. Despre ce am vazut, aM vazut lucrurile mutate in casa...dar initial am zis ca le-am pus eu si nu mai stiu, pana cand a aparut o periuta de dinti noua in paharul de la baie...fapt care m-a speriat...si mutle altele...invadarea intitmitatii, incalcarea drepturilor omului si multe...sunt atata de multe fapte grave la care accesarea creierului unei persoane prin microunde se inacdreaza incat nici n-as putea sa le enumar pe toate. Este atroce ce mi se intampla mie si fac tot posibilul sa ma apar...de aceea cred ca in prima faza o plangere penala ar fi primul pas..astept alte idei sugestii...
P.S. Sunt sigura ca acele canalii de la SRI care fac politie politica, apropo, motivul a fost blogul antibasist, nu uitati, urmaresc acest forum. Nu va fie frica, cu cat suntem mai multi cu atat forta lor scade. Nu va temeti, va spune o fata care a trecut si trece prin chinurile iadului pentru niste principii de idealuri de libertate a fiintei, libertate de exprimare si de dreptate
Multumesc
Cu inca ceva as avea nevoie de ajutor daca sunteti draguti. Cum as putea face sa probez cu niste instrumente electronice, ca sa fie recunoscuta in instanta ca si proba. Ar trebui fie acreditate sau care ar putea fi o procedura recunoscuta in instanta? Stiu ca este un tip nou de problema, inca nu este reglementata, dar trebuie creat precedentul. Eu sa zicem ca as putea merge la o firma pentru a se inregistra activitatea pe baza de unde electromagnetice care este directionata spre corpul meu dar cum pot avea un certificat acreditat acceptat de o instanta?
Multumesc!
In continuare astept un raspuns. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac o plangere penala. Libertatea de exprimare este garantata prin constituie iar conform Legii 51/1991 aceasta institutie nu are voie sa lezeze libertatea de exprimare a cetateanului sau sa-i afecteze viata de familie. Aceste persoane mie mi-au intrat in casa. Ma puteti ajuta cu formularea unei plangeri penale? Cu asta as dori sa ma ajutati, va rog frumos daca se poate
Va spun eu sigur ca sunt niste nenorociti care distrug oameni nevinonati. O traiesc pe pielea mea in fiecare zi. Oamenii astia distrug familii doar pentru ca cineva s-a ridicat intr-o democratie si si-a exprimat nemultumirea. Imi pare rau sa va stric imaginea atat de feerica despre aceasta tara, cum ca "domnii" desi sunt departe de a fi domni, de la SRI apara cetatenii..Dansii sunt la comanda politica. Eu vreau sa stiu daca ii pot da in judecata si cum pot face sa scot dosarul meu de la dansii la lumina. Astazi de exemplu m-au amenintat ca ma impusca. Chiar sunt fara aparare in fata acestor abuzuri? ASta nu este democratie sa stiti. Imposibil; sa nu se poata face ceva... azil politic poate? Un sfat va rog...
Nu-mi raspunde nimeni? As vrea sa-i trag si eu pe acesti oameni la raspundere pentru ce mi-au facut cu microundele. Nu m-ar fi deranjat sa fiu supravegheata, dar sa te joci cu sanatatea unui om asta este alta poveste. Vreau sa stiu si eu pe ce baza mi s-a facut asa ceva, vreau dreptate! Astept un sfat. Daca as fi dispus de mai multe finante m-as fi dus direct la un avocat, dar as vrea sa stiu si eu daca are rost sa dau banii...adica ce solutie ar putea fi... astept in continuarea si sper si cred in dreptate