avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate karolinadef

Activitate karolinadef

Răspuns la discuția vanzare autoturim
Scuze!!! Acesta::bow:
Va multumesc foarte mult!X-(
Pai si daca il donez , va apare el ca proprietar? Prin actul de donatie semnat la un notar eu il donez sotului si astfel el poate merge la RAR la Administratie si peste tot unde este nevoie pt a fi trecut ca nou proprietar al autovehicolului?!. Va multumesc frumos.
Buna ziua,

Iata intrebarea mea: sunt detinatoarea unui autoturism (act proprietate, talon etc pe numele meu). As dori sa trec aceasta masina pe numele sotului intru-cat, el fiind pensionar pe caz de boala, va beneficia de o vizibila micsorare a valorii politei RCA ; Conform art.1307 C.C. am vazut ca ,actul de vanzare-cumparare intre soti nu este admis. Ce ma sfatuiti sa fac?
Exista posibilitatea primirii unei pensii comunitare de boala?Plecam de la premiza ca boala profesionala este datorata prestarii muncii in conditii deosebite in Italia, confrimandu-se prezenta azbestului ,la analiza anatomopatologica. Am cotizat in Italia o perioada de 5 ani si 9 luni la acelasi angajator.Dosarul intra in scurt timp la CAS Romania pentru primirea deciziei de pensionare pe caz de boala;
Care sunt pasii pentru a intra in posesia pensiei sidin partea statului Italian?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul primit.
Cu stima,