avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate maryad

Activitate maryad

Răspuns la discuția Separare asociatie proprietari
Va multumesc pentru raspuns si da, puteti sa-mi dati si un model de proces verbal de desprindere . O zi minunata va doresc!
Suntem o asociatie de proprietari cu doua scari si dorim separarea. Avem contracte cu furnizorii de utilitati pe fiecare scara in parte, situatia activ-pasiv separat, avem in comun comitetul executiv si comisia de cenzori si bineinteles codul fiscal . Este corect ca pana la finalizarea documentelor de infiintarea a noii asociatii, fiecare scara sa-si aleaga un comitet executiv si o comisie de cenzori care printr-un protocol incheiat sa lucreze o perioada pe acelasi cod fiscal?
Ce studii trebuie sa aibe un presedinte de asociatie proprietari?
Multumesc
se poate modifica prin supunere la vot in adunarea generala modul de calcul al energiei electrice pt iluminat de exemplu?
Am o intrebare: credeti ca este corect repartizare consumului de en.electrica din interiorul scarii de bloc pe numarul de persoane, avand in vedere ca nu exista senzori ? Acele becuri ard non stop in fata apartamentelor indiferent cate persoane lucuiesc in ele.Parerea mea este ca ar fi mai bine repartizate pe nr de apartamente.