avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate csiki

Activitate csiki

Răspuns la discuția MA ACUZA DE FURT DUPA 5 ZILE
Cum crede-ti ca fratele meu ar putea sa recupereze cei 1000 de euro de la sora-mea care refuza sa-i dea pana eu nu inapoiez banii,pe care dupa cum stiti nu sant in cunostinta de cauza ce s-a intampl
at cu ei. Va multumesc
Sotul meu s-a retras de la succesiune acum 3 ani cand s-au facut actele de succesine deoarece aveam cerere depusa pt. casa si nu vroiam sa ne afecteze.Am cazut la invoiala cu cei 2 mostenitori ca la vanzarea casei sa fim toti 3. Intre timp am avut si un proces cu un pamant unde eu si sora mea am contribuit in mod egal la toate cheltuielile.Totul a fost perfect , in seara de 25.10.2010 sotul ,sora lui si sotul ei au venit de la Oradea (unde cumparatorul a facut actele si le-a dat 11200 euro iar restul de 5000 in 2014 deoarece este o casa cu legea 112 si cumparatorul nu a achitat intreaga suma.),la noi acasa.Dupa ce am calculat banii pe care i-am cheltuit am inpartit banii 1200 euro pentru fratele lor care urma sa primeasca 3000 in 2014, a fost de acord 2000 am avut de dat la la diverse persoane care ne-au mai ajutat pe parcursul procesului iar noua ne-luat 4ooo euro din care fiecare investise cate 1000in decursul celor 3 ani. Au plecat din casa cu 6000 euro iar noi am ramas cu 5000 fiecare urmand sa plateasca la cine trebuia .Ne-am mai intalnit de 2 ori , vineri propunandu-ne ca sambata dimineata sa mergem la celalalt frate sa-i mai dam niste bani(banii pt frate erau la ei in cei 6000). Sambata dimineta in schimb cand sotul a ajuns la ei in casa au inceput sa ne acuze ca noi am furat 1000 de euro, ca au plecat de la noi numai cu 5000. (este logic ca luni seara fiecare si-a numarat banii). Au inceput mesaje de amenintari iar acum cred ca voi primi citatie de la politie .Va rog sa-mi spune-ti daca trebuie sa-mi iau un avocat sau cum ar trebui sa procedez. Credeti ca fratele sotului meu are vreo sansa sa recupereze cei 1000 de euro ramasi la ei deoarece ei nu vor sa-i dea banii pana noi nu "recunoastem" si restituim 1000 euro.