avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate maccarone

Activitate maccarone

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
piticut86 a scris:

Macarone este greu sa lucrezi la instanta?Programul e dificil?Din surse proprii,stiu ca mai bine te orientezi spre parchet,acolo e mai lejer.

Nu este greu sa lucrezi la instanta...programul ti-l faci singur.
Nu ti-aş recomanda parchetul...o fi mai lejer, dar acolo sunt locuri putine si daca ai vrea sa te muti...nu vei avea multe posibilitati.
marius29_86@yahoo.com a scris:

Salut!

Daca nu e cu suparare, as vrea sa stiu si eu cateva detalii (sau impresii ale tele) despre functia de grefier. E dificil? E obositor? La ce instanta e mai bine sa intri? Orice...

depinde de la instanta la instanta si de la sectie la sectie ...e foarte mult de munca dar mie imi place f mult ceea ce fac...mai ales ca vin din privat, unde se lucreaza f urat si nu inveti nimic.
sunt zile in care termini la 4, zile in care stai peste program...nu te obliga nimeni...stai tu ca sa iti faci treaba.
anytus a scris:

ti-am trimis pe privat nr meu de tel. Suna-ma daca vrei sa vb.

am vz. multumesc.
anytus a scris:

Pe bune???? Si mi s-a spus ca este si groaznic , de catre cei care lucreaza in system, chiar asa nu mai ai viata personala? Poate e o intrebare retorica avand in vedere ca si tu ai dat examen , deci ma gandesc ca nu o fi chiar asa de rau.

daca imi poti lasa o adresa de mail...iti pot da eu toate detaliile
anytus a scris:

Eu voi fi la Tribunal, sper sa ne vedem pe acolo.

Cu siguranta !!! Nu sunt decat cateva sute de grefieri care lucreaza acolo...:))))
anytus a scris:

Adica esti grefier la CAB sau la ce instanta?

Tribunalul Buc
Felicitari pt reusita la CAB !
anytus a scris:

Buna, tu lucrezi deja?

Eu unul...da .
ralucaboca a scris:

Daca este cineva din Bucuresti si care are mai multi timp liber, poate vreti sa ne intalnim intr-o zi sa ne cunoastem inaintea examenului, sa facem schimb de info, impresii, strategii etc. Cred ca este o idee buna.

Buna.
Eu sunt din Bucuresti...dar cu timpul liber nu stau f bine, mai ales ca lucrez in domeniu... Daca se hotaraste ceva...as veni cu placere la o intalnire.
O seara buna.
Bafta tuturor la SNG 2013 !!!
Nu s-a schimbat absolut nimic in privinta duratei cursurilor !