Mi se pare ireala ideea aceasta de "daca vreau sa te platesc, te platesc, daca nu, nu!" atunci de ce mai exista un contract semnat? de ce am mai fost la munca 2 saptamani? de ce exista un cod al muncii in Romania? Treaba aceasta a salariului este lasata la latitudinea fiecarui angajator daca isi plateste sau nu angajatii pentru munca depusa? trebuie sa-i dai in judecata pentru ca nu VOR sa te plateasca pentru munca depusa?!
Deci ar fii nai bine sa le fac o sesizare? Am intrat pe site-ul Inspectoratului Teritorial al Muncii Bucuresti, dar nu imi fac curaj sa le fac o sesizare! ceea ce vreau este sa-mi primesc banii pt care am muncit si nu sa ma milogesc de ei pentru a primii ceea ce mi se cuvine!
Buna ziua! am incheiat un contract de mandat pe o perioada de 1 luna! am lucrat 9 zile dupa care i-am anuntat ca doresc incetarea contractului. mi-au incheiat contractul dar mi-au spus ca nu pot primii banii pentru zilele muncite pentru ca nu mi-am respectat acest contract. Ce pot face pentru a-mi recupera banii?