avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate vidmar

Activitate vidmar

Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta componenta comisiei de concurs atata timp cat aceasta nu este facuta publica si nici nu exista obligativitatea de a o afisa la sediul autoritatii care organizeaza concursul.Motivul de contestatie este o banuiala de incompatibilitate si anume existenta unui grad de rudenie intre un candidat si un membru al comisiei. Va multumesc.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
prodiamant ai facut contestatie? am sunat la barou cluj si mi-a spus ca nu trebuie motivata contestatia dar trebuie formulata pentru fiecare materie in patre. nr de fax la care se pot trimite 0264430269.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
ati vazut ca s-a rectificat baremul de la procesual penal dar numai la sub 3, cel cu nulitatea. la subiectul 2 nu s-a contestat baremul? am avut de tratat invinuitul iar ei puncteaza drepturile si obligatiile inculpatului. oare sa nu fie in stare sa faca diferenta intre cele doua notiuni?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
n-ai sezizat ca am scris ''unde sa depun'' contestatia nu cui o adresez. la centru de examen sau comisiei nationale de examen. poate imi spui, daca esti atat de bine pregatit. un nr de fax ar fi foarte util.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
eu sunt hotarata sa contest baremul. problema esta ca nu stiu unde sa depun contestatia, in hot. UNBR se specifica doar faptul ca se poate contesta baremul si termenul in care se face.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Baremul a fost elaborat de comisia de examen,este unitar.intra pe baruo cluj,e publicat. Parerea mea este ca ar trebui sa facem contestatie la barem.argumente: formularea subiect nr1 Contract de asistenta juridica.Efecte.Incetare. Se intelege ca trebuia sa analizam toate aspectele legate de contractul respectiv: definitie, parti, data incheierii, caractere juridice etc ori ei puncteaza doar efecte si incetare. Cred ca nu sunt singura care am inteles in acest fel cerinta subiectului.Daca voiau sa ne referim doar la efecte si incetare trebuia sa formuleze altfel, de examplu "Efectele contractului de asistenta juridica si incetarea acestuia"