Ceea ce este scris mai jos ,este o postare mai veche in legatura cu furtul mamei mele: Buna seara,in primul rand!As dori daca se poate sa ma lamureasca cineva,in urmatoarea situatie: Mama mea,acum 2 ani a furat o suma de bani(900Ron) dintr-un magazin, supravegheat video.(rusinos,dar nu am incotro pt ca e mama mea,si o iubesc nespus de mult,si trebuie sa o ajut acum)Mami,era prietena cu vanzatoarea magazinului din care a furat aceasta suma de bani,mentionata mai sus,iar l-a un moment de neatentie al vanzatoarei,mama se vede pe camera video luand acesti bani.Vanzatoarea,a dat-o in judecata si mamei mele ,i s-a facut dosar penal,pt furt calificat.Mama ,nu a stiut ca aceasta(vanzatoarea),a denuntat-o.Si a plecat in strainatate(mami),de unde nu a mai venit 2 ani.Furtul a avut loc in 2008,iar mami a venit in tara in 2010,nestiind ca avea de executat 3 ani cu suspendare pt acest furt.Pt ca citatiile,ii venisera acasa la bunica mea unde mama mea avea,domiciliul.Intre timp a divortat de tati,ramanad astfel la numele ei de fata,si doasarul ii era pe numele din timpul casatoriei.Si din cauza asta,practic citatiile si instintarile ca avea de executat o pedeapsa cu suspendare,ii veneau la mama ei,la domiciliul de fata.(mama,nu mai vorbise in tot acest timp ,cu bunica)Practic,nu a stiut despre aceste citatii,instintari,etc...Iar,acum in 2010 cand a venit in tara a fost arestata de politia de la Arad,si inchisa acolo.... apoi,i-am pus eu un avocat,care nu ma multumeste cu nimic....si i-am facut transferul de la Arad la Craiova,acum mami se afla inchisa la penitenciarul din Craiova.Avocata,mi-a spus ca va avea loc la tribunal procesul pe 19 nov.a.c ,iar acum am primit o citatie la adresa de domiciliu a tatalui meu,ca pe data de 8decembrie,mami tre' sa se prezinte la Tribunal.Si nu inteleg,de ce.Avocata,imi spune ca o s-o scoata din inchisoare,ca inca nu a judecat-o,etc.MAMI ,ESTE INCHISA DE PE 04 IUNIE,2010,ARE DEJA 6 LUNI....FARA SA STIE DACA EXECUTA O PEDEAPSA SI CAT.MA POATE AJUTA CINEVA,IN TOT TALMESUL-BALMESUL, ASTA???MULTUMESC,ANTICIPAT!