avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Demian

Activitate Ana Demian

Da, pot prezenta dovezi, sper sa scap. Ar fi nedrept sa fiu amendata pentru ceva ce nu a depins de mine sa pot rezolva.(cdm este la domiciliul meu in romania)
Multumesc
In primul rand, multumesc pt raspunsurile prompte
Ca sa revin asupra intrebarii, eu am aflat de aceasta obligatie de pe internet, intamplator, eu fiind plecata din tara si neavand posibilitatea de a ma prezenta in timp util pentru a preda carnetul de munca. Voi fi obligata sa platesc amenda in aceste conditii ?
Buna ziua
Am si eu o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda
In legatura cu depunerea electronica a cartilor de munca. Eu lucrez in strainatate de cativa ani iar carnetul de munca il am acasa. Ma intorc in tara luna aceasta, nu am avut cand sa ma duc sa ma interesez ce trebuie sa fac cu el, unde sa il depun, samd.
A expirat termenul de depunere, sunt pasibila de amenda, care este situatia in care ma aflu... ce trebuie sa fac
Multumesc
In primul rand va multumesc pentru raspuns si da, stiu ca voi avea nevoie de ajutor calificat in aceasta problema.
Ma intreb oare cum poate face dovada ca este o donatie deghizata...si statistic vorbind ce sanse sunt sa dovedeasca...
Multumesc
Buna ziua, vin si eu cu speranta ca voi afla niste raspunsuri la o problema cred destul de comuna.
Am sa incerc sa sintetizez , sa explic cat mai pe scurt situatia. Eu mai am un frate care cu multi ani in urma inainte de a se casatorii a fost ajutat de parintii mei sa isi cumpere un apartament cu 3 cam, ei punand la dispozitie aproape jumate din valoarea apartamentului pentru avans (dupa aceea, fratele a achitat restul in rate)
Parintii mei, de buna credinta, (sa nu zic prosti) nu au facut niciun act pentru acei bani, ei specificand ca ii ofera cu conditia ca sa fiu lasata , mai bine zis sa imi revina mie apartamentul cu conditia ca sa am grija de parinti.
Fratele nu a obiectat la aceasta conditie, a primit banii si a cumparat apartamentul.
Au existat discutii intre timp, pana la moartea tatalui (care a survenit in urma cu cateva luni) insa nu voi insista asupra lor.
Tatal meu a sperat pana in ultima clipa ca fratele va recunoaste (in fata unui notar) ajutorul acordat in urma cu ani insa s-a stins neconsolat la ideea ca fiul sau nu a mai vrut sa stie de el si sa cada la o anume invoiala. Ca o paranteza va pot spune ca in ziua decesului a fost la film cu familia(stiu de la nepoata mea), probabil sa sarbatoreasca evenimentul.
Cum spuneam, can tata a vazut ca nu ajunge la nicio invoiala cu fratele meu, s-a decis sa faca act de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere( uzufruct viager)
Pentru mine.
Mentionez ca ambi parinti au obtinut certificate de la cabinetul de psihiatrie de la medico-legal pentru ca varsta era la ambi de peste 70 de ani.
Acum la cateva luni de la decesul tatalui, fratele o suna pe mama sa ii spuna ca vom fi amandoua citate in legatura cu mostenirea. Intrebarea mea ar fi, ce sanse si in ce conditii ar putea fi anulat in justitie actul de vanzare cumparare facut ininte de decesul tatalui.
Va multumesc mult