avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate ANAYRAM

Activitate ANAYRAM

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Subscriu la ce a spus mai sus, AtanasiaD. Mi s-a întâmplat la fel. De la un concurs la altul, media mea a fost mereu în descreştere. Anul ăsta nu am mai mers. Dar urmăresc mereu forumul. Cei care aveţi tăria de a merge, de a concura, de a spera că în cele din urmă veţi reuşi, vă felicit! Sun concinsă că în cele din urmă va fi bine! Sper să fie şi pentru mine, deşi simt că am cam lăsat garda jos. Vreau şi trebuie să-mi revin! Baftă în continuare celor care au peste 70 pct.
Răspuns la discuția Pensie de invaliditate anulata
Stimată doamnă Gabriela Pintea,
Vă mulţumesc foarte mult pentru răspuns. Am sperat să-mi răspundeţi dumneavoastră şi aţi făcut-o. Mii de mulţumiri şi Bunul D-zeu să vă ajute în tot ceea ce întreprindeţi. Da, cea de-a doua decizie a fost emisă în baza legii 19/2000. Când intru în posesia întâmpinării, am să vă sintetizez din apărarea Casei de Pensii.
O zi minunată, vă doresc!
de ce ai adresat întrebarea din titlu şi de ce ai postat adresa de mail?
Stimaţi specialişti,
Mama mea a fost chemată la INEMRCM în luna septembrie 2010. În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că este aptă de muncă. Pe baza Raportului INEMRCM, Cabinetul teritorial de expertiză a emis decizia din data de 15.11.2010. Împotriva deciziei, mama mea formulat contestaţie în termen de 30 de zile (la data de 07.12.2010). S-a interesat la Cabinetul teritorial de stadiul contestaţiei şi i s-a comunicat că dosarul a fost înaintat la Bucureşti. La Bucureşti i s-a spus că procedura este de durată.
Ulterior deciziei emisă de Cabinetul teritorial de expertiză , Casa teritorială de Pensii a emis decizie prin care i s-a sistat pensia de invaliditate începând cu 01.12.2010. A intentat acţiune împotriva acestei din urmă decizii însă Casa teritorială de Pensii se apără că nu a fost îndeplinită procedura prealabilă cu instituţia sa.
Menţionez că mama era penionată pe caz de boală, grd. II, din octombrie 2000. În 2010 era ultimul an când mergea pentru revizuire dar din păcate, pensia i-a fost anulată.
Vă rog să-mi daţi un răspuns în legătură cu ceea ce trebuie făcut pe mai departe. Vă mulţumesc frumos.

PS: Sper că de data aceasta am editat corect mesajul şi că am remediat greşeala.