avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate counter

Activitate counter

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
sim_m a scris:

Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.

De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.

si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)

sim_m care e problema ta in dimineata asta de sambata? crezi ca in mom in care vor publica oficial iti vor da mura-n gura ce sa iei si de unde? nu. asa ca mai bine ne lamurim aici.
Executron a scris:

b. "datele rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare".... ?!?!!?

asta e cazier judiciar :)
Executron a scris:

Pai si cand ni se comunica in mod oficial ce trebuie sa contina acest dosar?

odata cu rezultatele finale :)
ALISAA a scris:

adica, 7, 6? nu pot deschide fisierele de pe acest calculator

7.663
catalinpituc a scris:

Counter, pot sa te intreb ce coeficient ai aplicat de ti-a iesit salariul ala de 1.300 lei. Si din ce lege l-ai luat. Nu de alta, dar eu am calculat raportat la Legea 284/2010, desi pe fluturasul meu actual de salariu ii indicata legea 330/2009, care ii abrogata in prezent. Nu stiu dupa care lege de salarizare sa ma iau sa imi pot face o idee de cum ma voi descurca in viitor.

nu zic ca nu ai calculat bine, dar ai calculat salariul brut. in mana (net) luam 1262. stiu de la auditori.
Andra Maria a scris:

de ce nu-ti saluti vecinele de 80 de ani?
pe alea de 18 le saluti? :)

alea de 18 ma saluta ele pe mine. ceva gen buna ziua tataie :)) am 24 de ani :P
Andra Maria a scris:

eu am la etaju 1 un vecin care se trateaza la psihiatru :dance:

eu am vecine de 80 de ani care spun ca nu le salut... deci cred ca toti avem probleme cu vecinii :))
Magda M a scris:

counter a scris:

daca nu se aplica aceleasi incompatibilitati care se aplica magistratilor, ai putea sa iti mai iei un job. daca se aplica acele incompatibilitati, ai putea fi doar cadru didactic. programul nu este extrem de incarcat, insa timpul ti-l ocupa studiul individual pentru pregatire. asa zic auditorii de justitie.

Am inteles... eu trebuie sa il aduc si pe fiul meu in Bucuresti..asa ca va trebui sa gasesc o solutie...in primele luni de INM..

daca fiul este deja la scoala/ gradinita, parerea mea e ca nu ar trebui sa ii stricati rostul pentru cele 9-10 luni cat veti locui in bucuresti (in eventualitatea in care v-ati intoarce pt practica in localitatea de "origine" si daca aveti pe cineva apropiat care sa se ocupe de el cu aceeasi grija ca si dumneavoastra)- dar sunt sigur ca dumneavoastra stiti mai bine decat mine.
ca un fapt divers- un zvon ce circula prin bucuresti- ar exista pe rol un proces prin care auditorii de justitie cer sa le fie recunoscute aceleasi drepturi ca si judecatorilor stagiari (deci bursa aproape dubla). repet. aceasta informatie trebuie privita cu scepticism.
Magda M a scris:

counter a scris:

1262 ron :)

Ufff, va fi groaznic....Se poate lua si un alt job, oare? Adica timpul ne-ar permite? Stie cineva cam cat dureaza cursurile zilnic?

daca nu se aplica aceleasi incompatibilitati care se aplica magistratilor, ai putea sa iti mai iei un job. daca se aplica acele incompatibilitati, ai putea fi doar cadru didactic. programul nu este extrem de incarcat, insa timpul ti-l ocupa studiul individual pentru pregatire. asa zic auditorii de justitie.