avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate chara

Activitate chara

Răspuns la discuția Ajutorul la caldura pe 2010
:( mda , eu ma incadrez in procentul de 80% si intretinerea, va dau un exemplu , cred ca o sa fie in jur de 200-250 roni cu tot cu caldura
Răspuns la discuția Ajutorul la caldura pe 2010
Multumesc pentru raspuns,si totusi la asociatie se vor primi tabele nominale cu cei care vor beneficia de subventie, adika administratorul v-a sti la care apartament exact se aplica reducerea?
Va multumesc pentru lamuriri, dar noi platim si factura de gaz in intregime si apa calda si apa rece exact cum spunea mai sus si Jurist TM
asa mi se pare normal, numai ca din cate am observat administratorul calculeaza cu 10,00 si ceva / mc de ac, este legal?
da , se incalzeste prin centrala de bloc
Buna ziua ,
as dori sa stiu cum se v-a aplica subventia la caldura , blocul avand centrala termica si factura de gaz fiind emisa pe asociatie, administratorul v-a aplica subventia din totalul intretinerii / ap sau cum?
Buna ziua ,
as dori sa stiu , desi a mai fost un subiect asemanator, cam la cat ajunge costul final, catre consumator, al unui mc de AC in conditiile in care exista centrala de bloc si APANOVA livreaza catre utilizator apa rece??