Ca o persoana neutra ce sunt fata de situatia dvs., nu pot sa va indrum decat sa analizati ,daca puteti trece peste acest nefericit incident.
Daca mai exista sentimente care va leaga de sotia dvs. si puteti trece peste tot de dragul copilului dvs., va continuati casnicia.
Daca nu puteti trece, va ramane pasul divortului.
Totdeauna decizia finala apartine celui in cauza.:sorry:
buna seara, am revenit pe forum pt a va intreba care mi sunt sansele de a castiga eu dreptul de a creste copilul, in conditiile in care ea (sotia) petrece foarte putin timp cu sotia si nu ii mai da aceasi atentie copilului, datorita serviciului...ea este plecata in asa-zisele delagatii 5 zile/sapt iar in restul timpului il petrece la birou (cand am spus restul timpului, m-am referit la sambata si duminica). Programul de lucru in zilele in care lucreaza la birou este foarte prelungit, ajunge acasa intre orele 20-21...deci timp foarte putin ii ramane sa petreaca cu copilul....
In continuare nu am un serviciu...ce sanse am?
multumesc.
Intr-o situatie similara sunt si eu , numai ca nu avem copii , dar sunt mai avansat in aceasta situatie decat esti tu . Am patit la fel si am iertat , in speranta ca poate reusim sa reparam trecutul . Dupa doi ani a recidivat (cu alt partener ). Nu vreau sa te influentez in luarea deciziei dar poti tine cont si de acest aspect . Odata prins gustul marului din rai vrei sa musti mereu din el .
Scuze
multumesc, pt acest sfat. Recunosc ca si mie imi este teama de aspectul asta.
1.Sms-urile, numele acelui Catalin in telefonul sotiei, refuzul acesteia de a mai locui cu dvs., etc., conduc spre urmatoarea stare de fapt: sotia, in lipsa dvs, si-a completat viata cu ce nu avea si nu este de condamnat.Ce ati fi vrut? Sa va astepte precum Penelopa pe Ulise? Dvs, pe unde ati umblat, ati fost ingeras?
2.Daca o relatie ''scartiie'' de la inceput, un copil nu o consolideaza, ci grabeste destramarea ei, chiar daca copilul are nevoie de ambii parintii naturali, care sunt unici si de neinlocuit.
3.Un mare scriitor roman a afirmat: ''Daca dragoste nu e, nimic nu e.'' Degeaba o iubiti, daca ea nu va mai impartaseste aceleasi sentimente. ''Dragoste cu sila nu se face.''
4.''Orice invat are si dezvat'', ''Cui pe cui se scoate''. Deschideti actiune de divort si nu o mai lungiti, iar dupa pronuntarea sentintei, cautati-va si dvs. pe cineva, dar nu va grabiti sa va oficializati legal relatia(Ultimele statistici arata ca, in Romania, sunt in prezent cam cinci femei la un barbat. Deci, aveti de unde alege).
5.Casatoria este ca lucrul in echipa. In viata, trebuie sa stii sa-ti alegi coechipierul.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
as vrea sa va raspund la intrebare. DA eu cat am fost plecat cat si cat timp am fost in tara nu am avut nici macar intentia de a o insela pe sotie. De aceea sunt foarte mahnit de ceea ce a putut face sotia mea. Sunt sigur ca alta ar fi fost situatia in care si eu as fi inselat-o; nu m-ar fi afectat asa de tare. Am avut incredere orbeste in ea...
buna seara...nu mai am somn...
as dori sa stiu ce sanse am sa castig tutela copilului intr-un proces de divort, in conditiile am soerie de dovezi care o incrimineaza; eu momentan nu am un serviciu. Deci in conditiile date ce sanse am sa cot castiga tutela copilului? va multumesc anticipat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
foarte mici, daca sotia nu e de acord sa va fie incredintat si daca dansa are unde si cu ce-l creste
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
buna ziua,
daca intretimp voi reusi sa ma angajez, ce sanse am, tinand cont ca acum noi locuim intr-un apartament inchiriat.
dar pot sa ii cresc in apartamentul parintilor mei, are un ap cu 3 camere in care locuiesc 3 persoane. apartamentl are o suprafata de 55mp.
buna seara...nu mai am somn...
as dori sa stiu ce sanse am sa castig tutela copilului intr-un proces de divort, in conditiile am soerie de dovezi care o incrimineaza; eu momentan nu am un serviciu. Deci in conditiile date ce sanse am sa cot castiga tutela copilului? va multumesc anticipat.
buna seara,
referitor la ceea ati scris dv, nu pot sa fiu intru totul de acord, pt ca nu mi se pare firesc, ca o femeie (in cazul meu sotia mea) sa accepte avansurile unui barbat care ii face curte, decat daca acea femeie este singura. Faptul ca nu puteam financiar sa ii pot face cadouri periodice sau sa o scot in oras la o prajitura, la un suc, asta nu inseamna ca trebuie sa caute in alta parte. Ultimul an a fost destul de dificil dpdv finaciar pt familia noastra, si mi-ar fi placut sa inteleaga situatia in care ne aflam. Dar cu toate astea nu am neglijat-o niciodata cand a fost vorba de ziua de nastere sau onomastica, 1 si 8 martie; macar atunci faceam eforturi de a-i putea oferii cadori, atentii.
Dar ea in ultimul an a fost foarte distanta fata de mine, si chiar si cadourile oferite nu o mai bucurau, pt ca avea cine sa o bucure.
buna ziua,
din pacate pt mine aseara am mai descoperit ceva devastator pt mine...asa-zisa mea sotie a mai calcat incaodata stramb si asta (spune ea) ca incepand cu 2 saptamani in urma, motivand ca acel individ ii facea complimente, ii aducea flori si o facea sa zambeasca zi de zi. si din motivul asta a acceptat sa inceapa o noau legatra, culmea, tot cu un coleg de serviciu. Acum sunt si mai distrus, si cand ma gandesc la copilasul meu, imi vine sa...
Va multumesc anticipat pt sfaturile date, iar daca mai aveti de facut comentarii de a facut o puteti face.
Chiar si in cazul asta, sunt dispus sa o iert si sa continuam casnicia noastra, dar nu este de ajuns sa vreau doar eu. Eu o iubesc...poate suna prostesc din partea mea pt tot ceea ce a facut ea, dar asta sunt eu. Imi doresc sa fim o familie si sa putem sa ii oferim copilului nostru tot sprijinul.
probele mele sunt 5 sms-uri care se aflau intr-o cartela de telefon, pe care ea a lasat-o prin casa la vedere. Am intrebat-o si a recunoscut ca a existat acel cineva, dar pt o perioada de doar 2 luni...deci am si confirmarea. Insa ce este mai grav sau cel putin asa vad eu lucrurile, este faptul ca doreste sa stea singura, uitand de faptul ca intre noi exista un copil, copil care nu are nicio vina, si care are dreptul la ambii parintii atata timp cat ei sunt in viata. Eu sunt de parere ca nimic nu este imposibil de realizat, numai vointa tb sa existe si discernamant.