avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate oluminita

Activitate oluminita

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
legaliss a scris:

legal_tht a scris:

pare ca la dolj au intrat cei mai multi.
peste 50%
daca-i numara cineva sa ne spuna. eu nu prea am numarat cu mare atentia.... mi-au dat 160 si ceva.....

mures a rezolvat contestatiile [ link extern ]

A luat cineva dupa contestatii, ca nu imi dau seama..?!

Nu,din pacate nu a luat nimeni dupa contestatii,nici eu:)a crescut nota,insa nu suficient (6,96 de la 6,83)insa OEPA nu s-a modificat(intr-un fel a fost suprinzator)

Bafta multa tuturor si nervi de otel.
Marco23...inainte de contestatie ,mai aveam nevoie de 17 sutimi,in urma contestatiei am ramas la cele 4 sutimi..nu,cel putin la baroul Mures,nu a luat nimeni examenul in urma contestatiei,repet,STRICT la biroul Mures.
Sper ca tu sa ai noroc,la fel si ceilalti care asteapta rezultatele.
Dupa rezolvarea contestatiei,am picat cu 4 sutimi...mergem inainte,sincer,ma simt pe de o parte usurata,pe de o parte extrem de ambitionata...ciudat,nici un sentiment de frustrare..
Pe data viitoare si felicitari tuturor.
Ma intreb cand voi putea afla rezultatul contestatiei depuse vineri:">

Felicitari pentru cei care ati reusit si bafta celor ce mai asteapta.
marco23 a scris:

multumesc pt raspuns executron.
dar in anii trecuti daca media era ca a mea 7,90 si aveai la o materie 5 ,iti dadea un punct?in general a dat,sau nu a fost o regula?

Sincer,iti doresc tot norocul din lume(si mie de altfel),insa ma indoiesc ca exista o regula dupa care sa se(ne putem)poata ghida cineva..in cazul meu vorbim de 17 sutimi(media generala 6,83)ptr care ma lupt,am facut contestatie la toate(chiar si unde am facut peste 8) si nu mi-am pierdut speranta inca.
Sa ne auzim cu bine si pumnii stransi la toata lumea.
corina_parloaga a scris:

NU cred ca merita examenul asta sa ne distrugem sanatatea!!!

Ca atare incercati sa va relaxati si in rest ce o fi o fi...

din pacate, mie mi-a cam afectat sanatatea. mi-am dorit prea mult, in timp scurt si nu am reusit sa dau tot ce era mai bun din cauza oboselii si nici f pregatita nu am fost.... acum imi fac mai multe griji pt sanatate decat pt examen. totusi, am o intrebare: contestatiile se rezolva in fata candidatului, sau este un termen de solutionare a acestora?

Fii sigura ca nimeni nu a dat tot ceea ce era mai bun din cauza oboselii,a stresului,a emotiilor,etc...depinde de puterea fiecaruia sa treaca peste starile de moment.Oricum,va fi bine ,intr-un final(optimista din mine isi face loc la suprafata)indiferent de rezultat.Toti si toate ne dorim tot felul de lucruri pe care le obtinem sau nu intr-un final:)
Ca si raspuns la intrebarea ta: Nu,contestatiile inseamna recorectare,deci necesita timp...eu una nu am primit un termen de rezolvare,insa din cate stiu eu acesta este de 48 ore de la inregistrare.

Bafta la toti.
haller a scris:

oluminita a scris:

prodiamant a scris:

oluminita , ce ai contestat?

Initial,intentionam sa fac contestatie strict pe OEPA,Drept Procesual penal si Drept penal...insa la sugestia mai multor persoane,am facut contestatie la toate 5 subiecte,separat ptr fiecare.
Oricum,eu din principiu nu ma impac cu ideea de contestatie in sine,insa asa cum stim toti e un drept al fiecaruia+ o sansa in plus.
Vom vedea,incerc sa raman optimista.

am si eu o intrebare! pentru contestatie se plateste ceva? nu am citit tot ce s-a scris pe forum dupa ce s-au dat rezultatele...si nici nu am citit regulamentul... cu privire la contestatii...multumesc! oricum sper sa nu fie nevoie... eu la OEPA imi fac griji ... la celelalte mi-am facut calculul si ar fi peste 7...Doamne ajuta!

La baroul Mures nu se percepe nici o taxa ptr contestatie,ceea ce mi se pare un lucru demn si de bun simt.
Bafta multa,
prodiamant a scris:

oluminita , ce ai contestat?

Initial,intentionam sa fac contestatie strict pe OEPA,Drept Procesual penal si Drept penal...insa la sugestia mai multor persoane,am facut contestatie la toate 5 subiecte,separat ptr fiecare.
Oricum,eu din principiu nu ma impac cu ideea de contestatie in sine,insa asa cum stim toti e un drept al fiecaruia+ o sansa in plus.
Vom vedea,incerc sa raman optimista.
SonjaK a scris:

Am mai răspuns de câteva ori legat de Cluj, în paginlie din urmă! marţi am sunat la secretariat şi mi s-au spus 10 zile. Cineva apoi a scris că domnul cu cioc a zis după ultimul examen că sunt gata într-o săptămână.
Sper ca de data asta să fie văzut mesajul :)
Iar legat de contestaţii, am citit şi pe baroul Mureş, că se depun în termen de 48 de ore, la secretariatul baroului sau se pot trimite prin fax.

Exact,la baroul Mures contestatiile se depun la max 48 de ore de la afisarea rezultatelor si se pot trimite si prin fax,cu notificarea ca e nevoie de confirmare telefonica de primire a faxului,confirmare care se poate obtine sunand personal la secretariat.
P.S. La Mures contestatiile nu se platesc(din fericire)
P.S.1 Tineti-mi pumnii,tocmai am depus contestatie,sper sa primesc vesti bune zilele astea.

Succes tuturor,

corina_parloaga a scris:

bafta multa Luminita!

Multumesc mult Corina...am nevoie