legal_tht a scris:
pare ca la dolj au intrat cei mai multi.
peste 50%
daca-i numara cineva sa ne spuna. eu nu prea am numarat cu mare atentia.... mi-au dat 160 si ceva.....
mures a rezolvat contestatiile [ link extern ]
A luat cineva dupa contestatii, ca nu imi dau seama..?!
multumesc pt raspuns executron.
dar in anii trecuti daca media era ca a mea 7,90 si aveai la o materie 5 ,iti dadea un punct?in general a dat,sau nu a fost o regula?
NU cred ca merita examenul asta sa ne distrugem sanatatea!!!
Ca atare incercati sa va relaxati si in rest ce o fi o fi...
oluminita a scris:
prodiamant a scris:
oluminita , ce ai contestat?
Initial,intentionam sa fac contestatie strict pe OEPA,Drept Procesual penal si Drept penal...insa la sugestia mai multor persoane,am facut contestatie la toate 5 subiecte,separat ptr fiecare.
Oricum,eu din principiu nu ma impac cu ideea de contestatie in sine,insa asa cum stim toti e un drept al fiecaruia+ o sansa in plus.
Vom vedea,incerc sa raman optimista.
am si eu o intrebare! pentru contestatie se plateste ceva? nu am citit tot ce s-a scris pe forum dupa ce s-au dat rezultatele...si nici nu am citit regulamentul... cu privire la contestatii...multumesc! oricum sper sa nu fie nevoie... eu la OEPA imi fac griji ... la celelalte mi-am facut calculul si ar fi peste 7...Doamne ajuta!
oluminita , ce ai contestat?
Am mai răspuns de câteva ori legat de Cluj, în paginlie din urmă! marţi am sunat la secretariat şi mi s-au spus 10 zile. Cineva apoi a scris că domnul cu cioc a zis după ultimul examen că sunt gata într-o săptămână.
Sper ca de data asta să fie văzut mesajul :)
Iar legat de contestaţii, am citit şi pe baroul Mureş, că se depun în termen de 48 de ore, la secretariatul baroului sau se pot trimite prin fax.
Exact,la baroul Mures contestatiile se depun la max 48 de ore de la afisarea rezultatelor si se pot trimite si prin fax,cu notificarea ca e nevoie de confirmare telefonica de primire a faxului,confirmare care se poate obtine sunand personal la secretariat.
P.S. La Mures contestatiile nu se platesc(din fericire)
P.S.1 Tineti-mi pumnii,tocmai am depus contestatie,sper sa primesc vesti bune zilele astea.
Succes tuturor,
bafta multa Luminita!