avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate cristig89

Activitate cristig89

Buna.As dori sa ma lamuriti in legatura cu dobanda care se percepe de la taxa de prima inmatriculare.In 01/2010 am inmatriculat masina.pe 02/2010 avocatul a deschis proces pentru recuperarea taxei platite.Am castigat procesul sentinta fiind definitiva si irevocabila in care se cereau inapoi taxa platita cu dobanda fiscala si cheltuieli de judecata.Prin executor am reusit sa recuperez bani si in data 25.01.2013 bani mi-au fost livrati in cont FARA dobanda.As vrea sa stiu dupa cat timp primesc dobanda si la suma de 17900lei care ar fi dobanda care trebe sa o primesc calculata din 02/2010 pana la 01/2013.multumesc anticipat
am in curs un proces pentru inmatricularea masini fara plata taxei de poluare.mi-au expirat cele 90 de zile in care puteam circula cu numere provizoriiSe poate elibera pe baza certificatului de grefa de la tribunal numere rosii pana la finalizarea procesului?
multumesc pentru raspunsuri
dupa cat timp dupa ce sa dat sentita se poate inmatricula masina?am primit deja scrisorea sa ma prezint pe data de 8.12.2010 la tribunal si as vrea sa stiu daca se poate inmatricula masina imediat daca sentinta ar fi executorie