avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate adrianaelena

Activitate adrianaelena

buna ziua!am o intrebare: in 2008 am avut acumulate 44 zile de concediu de odihna(pe care nu le-am efectuat),in 26.01.2009 am intrat in cic urmand a ma intorce in data de 20.10.2010 la munca.Compania a inchis reprezentanta in orasul meu,eu acum sunt in preaviz pana in dec si ei atunci mi-au spus ca odata ce nu mi-am luat concediu de odihna il pot lua la intoarcerea in campul muncii dupa terminarea cic,acum insa nu doresc sa-mi plateasca acest concediu.din cate stiu nu au voie sa-mi faca acest lucru dar vreau sa stiu parerea unui avocat.Astept raspuns,multumesc frumos
buna ziua
in 26.01.2009 aveam 44 zile de concedi de odihna leluate,eu am intrat in acea data in concediu de crestere,cei de la hr mi-au spus sa stau fara grija ca pot sa mi-l iau cand ma intorc din cic,acum pe 20.10.2010 tb sa ma intorc la munca dar mi-au inchis locatia in oreasul meu,prin urmare sunt in preaviz.le-am cerut plata concediului neefectuat(44 zile) si acum mi-au spus ca nu o sa primesc nici un ban...va rog ajutati-ma cu informatii ptr ca sunt niste oameni fara cuvant.