Buna! Va rog sa-mi permiteti sa intervin si eu in discutie pentru a-mi exprima punctul meu de vedere legat de examenul din 13 noiembrie. Consider ca numarul de locuri scoase la concurs este extrem de mic iar concurenta pentru ocuparea lor va fi foarte mare. Daca la examenul precedent au fost 13 candidati pe loc la procurori si 17 la judecatori, de data aceasta numarul de candidati pentru un loc se poate dubla tinand cont atat de numarul mic de locuri cat si de faptul ca in luna martie nu s-a organizat examen. In ceea ce priveste orasele ''neatractive'' si distanta mare fata de casa, parerea mea este ca aceste aspecte ar trebui trecute in plan secundar . Spun asta pentru ca bucuria reusitei va face pe fiecare sa suporte mai usor distanta mare fata de casa si acomodarea cu un eventual oras mai mic si mai putin dezvoltat. Transmit asta pentru ca eu sunt intr-o astfel de situatie, la 260 km de casa, facand naveta saptamanal cu masinal neavand, daca va vine sa credeti, varianta transportului cu trenul si nici macar cu microbuzul. Pe langa toate aceste neajunsuri, privesc partea plina a paharului si ma bucur pentru faptul ca am reusit sa-mi indeplinesc visul, acela de a fi magistrat. Va urez mult noroc !
Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 18 martie a.c., următoarele decrete:
• Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului între România şi Republica Moldova în domeniul securităţii sociale, semnat la Bucureşti la 27 aprilie 2010;
• Decret privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de împrumut (Al doilea împrumut pentru politici de dezvoltare) între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti la 2 februarie 2011 şi a modificării art. 3 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 98/2009 pentru ratificarea Acordului de împrumut (Primul împrumut pentru politici de dezvoltare) dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti la 1 septembrie 2009;
Legi promulgate:
• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.96/2010 pentru completarea art.8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar;
• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.12/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.162/2008 privind transferul ansamblului de atribuţii şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii către autorităţile administraţiei publice locale;
• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.55/2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice;
• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.90/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.31/1990 privind societăţile comerciale;
• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.66/2009 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.217/2008 privind reluarea pentru anul 2009 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional;
• Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.59/2009 pentru modificarea Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi pentru modificarea şi completarea Legii nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii;
• Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.51/2010 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, precum şi alte măsuri financiare.
Liviu, sunt colega de la Oravita. Ai cumva numarul de telefon al clegului de la Resita? As dori cateva detalii de la el cu privire la cum este chiria in Resita.
locul 18 dorea ALEXANDRIA. Acum trebuie sa se reorienteze, daca locul 15 doreste acest oras. Poate totusi alege Valeni avand in vedere faptul ca este mult mai aprope de Brasov