avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters178434

Activitate ContSters178434

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
parca analiticul a fost mai greu, sau mi se pare mie?
nu, nu se poate iesi din sala cu grilele (contin si intrebarile pretestate)
da, intrebarile pretestate intra in cele 2 ore
nu stiu, e cam dificil de facut totusi o statistica, parerea mea
si in iarna ne faceam tot felul de calcule si faceam tot felul de prognoze, si a fost peste asteptarile noastre, cu admisii care au mers mai departe, 4 pe loc a fost foarte mult

eu as astepta pana miercuri, cu atat mai mult cu cat pot exista sanse, reduse zic eu, sa se anuleze vreo intrebare
e prematur sa facem statistici
rino, subiectele nu au fost usoare

probabil ca acum, pentru ca suntem ceva mai pregatiti dupa experimentul august 2010, ni s-au parut accesibile

daca nu ar fi fost august 2010, astea de-acum ne-ar fi creat probleme

pentru a putea raspunde corect la intrebari a fost nevoie de atentie, mare atentie, de stapanirea cunostintelor juridice, de cunoasterea codurilor, si nu in ultimul rand de o logica buna

plus si incadrarea in timp, mie mi-a luat 1/2 ora procedura civila, iar 1 ora si 1/2 penalul
nu ma asteptam sa-mi ocupe atat de mult timp penalul
ei, lucutel, nici chiar asa :)

in 2009 imediat dupa licenta nu (oricum am avut peste 50 corecte), a venit august 2010 (poate cunosti povestea), apoi in ianuarie am avut media finala peste 7, dar nu pentru a intra in final

asa ca determinarea, perseverenta si ambitia vin din faptul ca imi dau seama ca se poate intra, dar trebuie multa, multa munca

_adelina_ a scris:

Patrick_ a scris:

Pixul si apa e din partea casei. ;)

Dupa fiecare examen am pastrat pixul ! Acum am o adevarata colectie :dance4:
Ma duc sa mai fac rost de unu':tooth:

adica pixe, la plural

eu am strans 3 pixe pana acum, le iau cu mine pentru joi, poate joi nu ne mai dau :P

da, in unele sali e aer conditionat, dar nu prea face fatza la cate suflete sunt pe-acolo

eu sunt in aceeasi sala in care am dat si in 2009, era cu aer, si...... cam degeaba
ma uitam pe prognoza meteo, exact 3 zile de canicula, azi, maine si poimaine
iar pentru joi sunt anuntate chiar 37 de grade pentru Bucuresti

offff
nici nu vreau sa ma gandesc cum vor curge apele pe noi in salile alea
sangreal a scris:

In cazul aplicarii legii penale in timp:
a) infractiunea continua va fi sanctionata conform legii in vigoare la momentul epuizarii
b) in cazul in care comiterea unor acte de excutare ale infractiunii continuare a avut loc sub impreriul legii vechi, insa in momentul epuizarii era in vigoare o lege penala ce sanctioneaza mai aspru infractiunea, se va aplica legea mai favorabila
c) concursul de infractiuni va fi sanctionat conform legii in vigoare la data definitivarii acestuia, adica la data cometerii ultimei infractiuni, fara a putea fi incidenta in privinta sanctionarii concursului legea mai favorabila anterioara sub care a inceput

a?

Executron a scris:

In mod clar ca e tot minora dpdv penal...

Problema se pune aici de calificare a faptei de "sex in trei".... Care nu mi se pare deloc un "act obscen" si nici coruperea minorului. Dar aici e STRICT o chestiune de apreciere.

mi-a trecut acum prin cap ca de la alin.2 la alin.2 indice 1 nu e decat un pas, asa ca pentru minora sigur ca sunt acte obscene