avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate CherimElvis

Activitate CherimElvis

athe a scris:

angajatorul comite un abuz cu dvs. nu mai e raspunderea dvs acea factura. va sugerez sa dati angajatorul in judecata. aveti mari sanse.

Exact la asta ma gandeam si eu si daca nu voi reusii sa ma inteleg cu ei intr-un final voi merge mai departe. Nu ma deranjeaza faptul ca nu imi dau banii cat ma deranjeaza ca ma trag pe mine la raspunde ... mai ales ca eu am incercat in nenumarate randuri in timpul in care am fost angajat sa facem demersurile legale pentru recuperarea banilor de la aceea societate dar pe atunci ii durea undeva de faptul ca eu ma agitam.

Va multumesc frumos pentru raspuns !
Problema mea!
Am lucrat in functia de agent vanzari - la o societate de distributie bauturi - timp de 8 luni - in primele 6 luni mi s-au oprit cate 200 de lei iar in ultimele doua luni cate 100 de lei cu titlu de garantie avand in vedere ca lucram cu bani. Ideea este ca acum dupa ce mi-am despus demisia mi s-a facut lichidarea partiala -directorul de vanzari refuzand sa-mi semneze decizia de lichidare deoarce exista o factura pe care un client refuza sa a achite! Mentionez ca factura a fost emisa pe baza unui contract semnat si stampilat de catre administratorul acelei societati dar ulterior a refuzat sa achite suma respectiva. Din ce a mai citit pe alte forumuri atata timp cat exista un contract iar marfa care a fost livrata s-a facut conform procedurilor de livrare de ce sunt eu tras la raspundere mai ales ca exista si documente , stampile , semnaturi etc etc
Asta este motivul pentru care persoana in cauza refuza sa-mi restituie garantia + sa-mi plateasca zilele de concediu. De asemea mai mentionez ca la ultimul salariu... din salariu meu FIX trecut in contract in valoare de 600LEI - am primit decat 425LEI ( niste retineri aberante)
Va rog sa ma ajutati si pe mine in acest caz cum as putea recupera banii.. sau ce este de facut din punct de vedere legal. Sa zicem ca sunt eu raspunzator de factura aia.. ce as putea sa fac eu din moment ce nu mai lucrez in cadrul acelei societati si nici macar in timp ce lucram acolo nu aveam putere sa recuperez aceei bani in istanta sau prin alta metoda..
Va multumesc