Am sunat si eu chiar in acest moment si mi s-a spus intradevar ca sunt sanse mici sa se publice maine, cel mai probabil pt. luni, dar sa mai sun maine in jur de ora 10 pt. a fi sigur daca se publica chiar pt. maine
Multumim pentru informatie!!! super..., asteptarea a luat sfarsit. Probabil joi se vor publica in MO si vom incepe cu data de 01 aprilie, cum au estimat si alti colegi. Mult succes in continuare tuturor!
Eu sunt f. dezamagita de situatia decontarii chiriilor, in cazul meu la nivelul orasului Slobozia un apart. cu 2 cam. cat de cat mobilat si intr-o zona normala ajunge la 250 de euro. Am fost nevoita sa stau 2 zile si 2 nopti in slobozia la un hotel, sa gasesc ceva normal de locuit. Diferenta dintre chiria de 250 euro pe care am fost nevoita sa o achit anticipat si suma de 160 de euro (de fapt la parchet mi s-a spus ca nu se suporta integral decontul prevazut in ordin adica din cei 160 euro prevazuti se deconteaza doar in jur de 530 lei). Nu mi se pare normal sa nu fim ajutati macar la inceput la instalare pt. ca sunt niste cheltuieli pe care le suporti fara sa intereseze pe cineva de situatie. Se compenseaza in schimb cu situatia de la parchet unde colectivul este super !!!!!! Ce sa faci una calda una rece!
Multumim mult colegilor pt urari si pt doamnele din viata voastra toate urarile de bine! Nu-mi vine sa cred ca nu ne spune nimeni o data macar aproximativa cu privire la semnarea decretelor, trebuie sa ne facem si noi niste planuri!
Despre Slobozia stie cineva ceva? In mod deosebit legal de inchirieri! caut de cateva zile pe net si nu gasesc nimic? Ligia cum adica sa fi obligat sa stai in locuinta de serviciu de o camera, daca exista asa ceva? Daca te muti cu familia ce sa faci intr-o camaruta?:O
Si eu sunt interesata de perioada cand vor avea loc cursurile dar, eu am inteles ca vom merge intai o luna de zile la posturi si apoi cursuri, oricum se vor afisa perioadele in care vor fi organizate aceste cursuri la timisoara????:(. Am inteles de la alti colegi ca se org la Timisoara intrucat la caminul INM din Bucuresti nu sunt locuri pt. ca au inceput si ei anul iar de bani de cazare la hotel nici vorba.
Mult succes in noua profesie tuturor colegilor sper sa ne vedem cu bine la curs, in timpul caruia cafelele sa fie bine primite indiferent din partea cui vin.
Salutara ideea propusa de Liviu, si eu am fost beneficiara unor informatii binevenite de pe forum!