avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate frunzalexandru

Activitate frunzalexandru

Din cate se pare la judecatori au fost blocate inca 4 locuri plus cel ramas liber. Sa intelegem ca se va continua procedura pentru cei cu urmatoarea medie, respectiv 7,40. Exact 5 persoane. Pentru procurori, lista cu locurile vacante postata nu este asa detaliata.
Vom intalni urmatoarea situatie:
Am vazut un loc blocat la Galati. Printre cei care am ales unde vom merge poate au fost persoane din Galati sau din apropiere si nu au avut aceasta varianta. Vor veni cei cu medie mai mica pentru care se continua procedura si vor alege Galati. Eu consider ca nu este corest ca un candidat care a optat inainte si a avut medie mai mare sa nu poata alege acest loc, iar cel cu medie mai mica sa poate alege astfel. Astept parerile voastre....
pt geoluc, dosare multe sunt peste tot, acum nu mai facem nazuri si la acest aspect.
tocmai din acest motiv as alege Buzaul,datorita faptului ca este oras mare
pt elenab , mi-ar conveni mai mult Turda. m-am orientat si spre Buzau pt ca o sa ma mut impreuna cu sotia si fetita si nu vreau sa le duc intr-un oras sat de 10,15 mii de locuitori.
daca intereseaza de cei dupa pozitia 34, eu cazand datorita vechimii de pe pozitia 31 pe pozitia 34, in cazul in care nu voi prinde Turda sau Reghin,in aceasta ordine ,as fi nevoit sa optez pentru Buzau.
ordinea pentru colegul de la brasov este in ordinea in care a fost scrisa, cel de pe locul 26 va scrie obtiunea pana la ora 17.oo
am vorbit cu cel de la pozitia 15 de la procurori si l-am rugat sa vorbeasca si cu ceilalti de la Brasov, adica locul 26 la procurori si cu locul 12 de la judecatori, persoane care nu stiu despre forum
procurori, pozitia 15, e din Brasov iar ca optiuni Alexandria, Ploiesti, Valeni
a discutat un coleg cu dmna Ivancu,de la Valcea si optiunile ei ar fi:
Ploiesti,Resita ,Timisoara
pt Elena B, raspunsul la intrebarea ta este greu de stabilit pt ca imi facusem niste calcule si acestea au fost rasturnate de cei care au aceeasi medie ca mine. Asa ca au picat :Oradea,Timisoara si probabil Turda. Nu stiu exact ce o sa imi aleg pt ca mai sunt cele doua optinui de Dolj necunoscute noua inca. Probabil ar fi Reghin,daca nu va fi luat de pozitia 29 ,care este si el in dubiu sau...... nu stiu la acest moment(Urziceni,Rosiori).Totul se va decide la repartitie pt ca sigur vor mai aparea surprize si suceli.