avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Activitate tynna.taby

Activitate tynna.taby

Buna ziua!As avea o intrebare...am o situatie cam complicata...am lucrat ca si vanzatoare la un magazin de haine o luna si ceva ...sefa mi-a spus sa ii duc o copie dupa buletin dar a zis ca nu imi face contract decat daca va veni ceva control...am plecat de acolo la sf lunii iunie fiindca nu mai imi convenea...dupa ce am terminat masteratul mi-am depus dosarul pentru somaj ca si absolvent si in 31 august mi s-a stabilit dreptul la somaj...am primit o singura luna banii si acum am aflat de la ei ca de fapt fosta mea sefa mi-a facut contract de munca cu 4 ore(avand probabil beneficii deoarece eram masteranda si dupa aceea absolventa) si mi-a platit contributiile incepand cu luna mai si pana in prezent....spre uimirea mea am sunat-o pe aceasta doamna si ea mi-a spus ca d c nu am venit sa semnez foaia de lichidare...eu am intrebat-o ce foaie de lichidare sa semnez din moment ce eu nu am semnat nici un contract ...bineinteles ca am fost la aojfm unde mi s-a spus ca trebuie sa rezolv problema cu firma sa ii cer doamnei sa imi faca o declaratie rectificativa ca de la sf lunii iunie de cand am plecat sa nu mai apar la ea...dar bineinteles ca nu mai dau de dansa ...la magazin...telefoanele sunt inchise...si nu stiu ce sa fac fiindca cei de la aojfm ma cred pe mine neserioasa si ma vor executa silit... si nu stiu ce presupune asta si care sunt dezavantajele si nu as vrea fiindca eu am fost santajata...as avea nevoie de un sfat daca se poate ...multumesc anticipat!