E o vorba veche: cainii latra, ursu' merge... Hai sa asteptam si contestatiile, ca mult nu mai e. Si eu am picat, ca multi altii... Am dat pt a 3 a oara ...si mi-am pus toate sperantele in examenul asta, pt ca am crezut ca-s mai bine pregatit. Inca mai cred asta, de-aia astept rezultatele contestatiilor cu sufletul la gura... Nu cred ca cineva care are legatura cu Baroul Bucuresti s-ar complica sa atace sau sa se certe cu cei care au dat examenul... Sper sa nu supar pe nimeni cu ce-am scris, ca nu asta mi-e intentia. BAFTAAAAAA MULTAAAA!!
Nu ramane decat sa ne punem speranta in Cel de Sus si sa asteptam cumintei venirea rezultatelor. Sper sa trecem multi si sa fie bine, ca sa nu fie rau ( cum se zice mai nou pe youtube. Mult noroc, frati si surori de suferinta :P
Ma alatur si eu celor care ii dau in judecata pe cei care au acordat notele astea. Eu la civil ma asteptam la cel putin 8, si la procedura civila la minim 9, si mi-au dat 5, respectiv 5,75. Iar la penal am luat 8,85 si la procedura penala 7,63. Din ce barem reiese 7,63? Ce au punctat cu 0,03? Un inceput de definitie? Nu am avut asa ceva, pt ca toate definitiile au fost complete, toate subiectele tratate complet. E BATAIE DE JOC! adresa mea de e-mail e soraalin@yahoo.co.uk
La ei " in jurul datei de 1 feb" cred ca inseamna "cand avem noi chef, prostilor!". TARA DE 2 LEI, TARA DEZORIENTATA, TARA DE SMECHERI, COCALARI SI CORUPTI NENOROCITI!
Nu instig la nimic, pt ca oricum ar fi degeaba. Traim din nefericire intr-o tara in care nesimtirea si tupeul sunt proportionale cu nivelul de putere pe care-l detin oamenii...
Va cer voua, celor care cititi chestiile astea, sa realizati ca nu avem ce face pt ca nu suntem uniti; nu ar iesi romanul in strada pt foamea ce-o simte, pt carburantul scump ce-l consuma, pt mafia din unele judete...darmite 1000 de mici fraieri care platesc 7 miliarde ca sa astepte 2 luni si jumatate sa-si primeasca rezultatele la 5 examene IN JURUL unor date incerte. Decanul baroului raspunde la intrebarea: "cand se vor afisa rezultatele?" cu : "2-3 saptamani", iar apoi dispare! Nu ne-a pierdut nimeni lucrarile, asta e parerea mea referitor la cei care n-au ce face si inventeaza prostii...nu cred ca sunt iresponsabili cei de la Barou, pt ca realizeaza si ei ca ar avea de suferit, chiar penal. Doar ca tot ce ni se intampla reflecta situatia generala in care traim: saracie, indiferenta si batjocura. Romania, esti tara mea de jale, tara mea de dor..........care nu-mi ofera niciun viitor. Astept cu nerabdare rezultatele cu speranta ca nu vor mai trece mai multe saptamani...Bafta tuturor celor 999 de colegi de suferinta!!! IN GOD WE TRUST!
Eu cred ca unii,de la stres, sau din invidie, au chef de cearta pe motive de 2 lei. Terminati fratilor cu discutiile astea fara sens si fara rezultat. Va jigniti pe forumul asta degeaba. Toti cei care nu si-au primit rezultatele, printre care si eu, suntem cam in dezavantaj, fie ca e vorba de timp, fie ca e vorba de slujbe refuzate sau alte sacrificii facute pentru a dobandi calitatea de avocat stagiar. Nu cred ca ar conta atat de mult gramatica pe care o stii intr-o tara in care nu conteaza daca stii sau nu sa citesti pentru a lua permisul. Aici e Romania, si fiecare se descurca cum poate. In campanii electorale, unii au metode de fraudare mai bune ca altii, in examene, unii invata,altii au pe cineva acolo sus, altii copiaza, altii sunt prea ghinionisti sa poata copia, iar altii sunt prea prosti ca sa faca si asta. Conteaza cumva daca X sau Y a copiat, sau a invatat? Atata timp cat nu este un examen pe locuri, nu stiu de ce conteaza cum au reusit altii. Ar trebui sa ne pese mai mult de noi si de ce facem noi pentru a ne atinge obiectivele. De cele mai multe ori, scopul scuza mijloacele. Iar tu, nenea Ionut Popescu, ar trebui sa stii ca un avocat care cunoaste meserie, castiga si bani. Si daca ai reusit si ai fost admis, felicitari. Dar nu-mi spune mie ca nu te-ai bucurat si nu te-ai mandrit cu realizarea asta. Altfel, de ce-ai mai sustinut examenul?Eu unul as vrea sa ajung avocat si as profesa cu mandrie meseria asta. Chiar daca traim intr-o tara cu multe probleme, nu cred ca sunt naiv daca am incredere in mine si consider ca majoritatea oamenilor primesc ceea ce merita (exceptie facand cei norocosi sau cei care au avut ghinion) . Nenea Ionut Popescu, daca ai fi dat un examen si ar fi trebuit sa astepti 1 luna ca sa poti afla ce rezultate ai obtinut, oare nu ai fi fost nerabdator? Oare nu ti-ai fi dorit sa ai un raspuns: ADMIS sau RESPINS? Referitor la cei care se cred profesori de limba romana, cred ca ar face bine sa posteze pe un site al DEX-ului sau pe unul al Academiei Romane. Aici scriu oamenii stresati, carora le pasa de viitorul lor sau de rezultatele muncii lor. Nu mici frustrati, care-si arata talentul in ale gramaticii in fata celor care nu stiu gramatica de a 5 a, sau care-s neglijenti in limbajul folosit pe un forum, dar au invatat ( unii ) 4 ani de drept si au 2-3 mii de pagini studiate. Cred ca mai bine sunt un idiot la capitolul gramatica si un geniu in sistemul juridic...(visez si eu), decat sa stiu de toate si nimic bine! Asta e problema la noi, la poporul roman, fiecare vrea sa stie ce fac altii, ca sa ii copieze sau sa-i critice, fiecare se lauda cand are ceva si se plange cand intampina dificultati, in loc sa-si puna mintea la lucru sa si le rezolve. Asta am avut de spus...ca rezumat al conversatiilor de pe forum din ultima perioada. Sper sa avem parte de o corectare rezonabila a lucrarilor si sa merite asteptarea. Mult succes tuturor!!
cu cat trece mai mult timp pana le afiseaza, cu atat stresul e mai mare... OOOOOFFFFFFF!! Ce bine era sa ne spuna macar ca le afiseaza intr-o luna...sau o luna jumatate. Macar stiam si nu mai dadeam 5000000 de refreshuri pe zi la pagina baroului... Bafta tuturor colegilor de suferinta!!!