felicitari tuturor care au participat, in principal celor care au si obtinut o nota peste linie si in special felicitari sotiei mele Alina pentru pozitia 29 la judecatori.
mult succes la concursul viitor celor care nu au reusit anul acesta
mie mi se pare ca o data cu indepartarea de ziua de duminica (data examenului) si apropierea de ziua de luni (data afisarii rezultatelor) au cam aparut discutii taioase si un pic irationale. Nu trebuie sa uitam ca acest forum si statisticile care se tin sunt doar orientative si nu garanteaza nimic pana la urma.
sunt doar 40-50 care posteaza si asta e un pic cam putin raportat la candidati
din partea mea sper sa se intre atat la judecatori cat si la procurori cu 7,00. insa asta vom vedea deabia luni.
rog pe cei pesimisti sa nu mai posteze (asta pentru a nu spulbera sperantele celor optimisti.
parca anul acesta cand subiectele au fost mai pamantene creeaza o stare de iritare mai mare decat in ceilalti ani.
citind postarile celor "pesimisti", parca imi este un pic teama ca nu se va intra la judecatori cu 7,90, cazul sotiei mele. ne-am bucurat foarte mult cand am calculat punctajul si parca as vrea sa pastram acest sentiment macar pana luni daca nu pentru o mai mare perioada de timp (Doamne, ajuta!).
asa ca stimati colegi, pastrati-va optimismul si nu uitati ca umatate din candidati dau acest examen ca poate au noroc.
7,00 este nota minima cu care se poate promova acest examen. De ce nu ar fi acest punctaj unul suficient?
Nu uitati atitutidinea negativista nu duce la nimic bun. Si inca ceva este contagioasa.
Incredere doresc celor care au luat punctaj peste 7,00 si speranta pentru cei care nu au reusit acest rezultat, pentru un rezultat pozitiv in viitor.
sincer "un alt oarecare"... ironia ta este de prost gust.
cred ca ti-ai facut indeajuns cunoscut punctul tau de vedere
suntem amuzanti? ma bucur ca te-ai distrat insa daca nu ai ceva sa ne transmiti legat de acest topic te rog sa te opresti in a mai face aprecieri de acest gen.
mie nu mi se pare nimic amuzant in a posta o parere. respecta caracterul contradictoriu al discutiilor postate pe un site de aspiranti la un post in magistratura.