Stiu ca asa pare la prima vedere dar sa stiti ca nu asta e ideea. Nici pe mine nici pe prietenul meu nu ne deranjeaza sa lasam masina unde vrea seful lui dar atunci nu stiu cum va mai ajunge la masina la 04:00 - 05:00 dimineata pentru a putea pleca in cursa iar seara cand va termina nu stiu cum va ajunge acasa dupa ora 22:00 asta in zilele in care are cursa de tara ca sa nu mai spun ca pot exista zile in care sa vina si dupa ora 00:00 acasa. Dansul stie despre faptul ca trebuie sa plece devreme de acasa si vine tarziu pentru ca si seful lui are masina si face acelasi lucru ca si prietenul meu numai ca sunt la firme diferite cu masinile iar acesti domni le platesc motorina de acasa pana la depozitul lor si invers, deci problema nu este motorina consumata ci masina si anume k seful lui vrea masina cat mai aproape de locuinta lui pentru a o avea in vizor cat mai mult timp iar noi nu ne putem muta intr-un loc dupa placul sefului lui sau a asociatului acestuia.
Ne-am gandit si la posibilitatea de a lasa masina unde doreste seful dar prietenul meu pleaca cu masina in cursa foarte de dimineata si vine destul de tarziu de cele mai multe ori si nu sunt de acord sa vina pe jos la acele ore tarzii din noapte pana acasa.
Buna ziua, am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Eu si prietenul meu dorim sa ne mutam impreuna cu chirie, in urma cu cateva zile am dat peste un anunt in care proprietarul specifica, ca accepta si "rent to buy" si binenteles nu am vrea sa dam cum piciorul la o asa oferta. Problema este ca seful prietenului meu nu este de acord cu mutarea acestuia departe de zona unde locuieste deoarece dansul vrea masina aproape de casa iar apartamentul pe care noi lam gasit nu se afla aproape de zona in care acesta locuieste. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in situatia aceasta deoarece nu putem sa ne mutam unde doreste respectiva persoana si nici nu dorim sal dea afara de la servici deoarece este singurul care are un loc de munca in acest moment. Va multumesc!