Neata.......felicitari.....eu una sunt abia la mijloacele de proba.Doamne da ce s-a putut modifica pe la competenta......mi-a scos peri albi, nu ca n-as avea destuiX-(
am terminat procedura penala....a mers atat de greu....#-oX-(
neata si o :coffee:
:yes:
Am prins ideea...ma intorc la invatat...si cu ce talent imi gaseam de lucru, cu totul altceva...
Care plaja? Care soare?:((:((:((
Plaja, soare, tarile calde, leneveala, facut de cap?
Neata..........wow da avansat esti........eu abia am inceput grilele de penal general.Si cu repetatul, sunt la penal special, imi cma da batai de ap ca fac in paralel Toader cu Udroiu
Neata si caffa de rigoare :coffee:
Astazi sper sa reusesc sa termin grilele din Udrica pe parte de procedura si sa mai citesc si ceva jurisprudenta. Da Doamne.
Spor sa aveti la tot ce faceti. :)
Repet penalul special a doua ora si fac grile din Udroiu
pe unde sunteti cu invatatu'?
Neata si o saptamana faina sa aveti....eu saptamana asta am in plan repetatul penalului special pt.a doua oara dar acum, fiind la servici, fac din grilele lui Udroiu.......Mama, da unele is chiar grele.#-o
Buna dimineata si o :coffee: ... intotdeauna se poate ...trebuie sa credem ca e in puterea noastra sa trecem peste toate pt ca altfel ... o luam razna ... azi incep penalul special desi nu sunt foarte multumita de cum ma descurc la penal general ... dar sper ca pana la data examenului sa mai clarific din ele ... o saptamana faina va doresc ...
Ce imi place cum gandeste Blacky........
cred ca va fi anuntat inainte de 1 oct.
de ce nu sustine MJ legea?....simplu...inm-isti manaca banii degeaba...pe cand pe astia cu 5 ani vechime...ii bagi direct in paine...ce luna de practica la instanta, ce 6 luni de pregatire...?!:P