avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate margineanu

Activitate margineanu

Am si eu o nelamurire , in 21 11 2010 am fost oprit beat ,in 08 05 2011 am avut procesul , la proces miau dat amenda penala 4000 de ron , dupa ce am platit amenda mau trimis sa-mi ridic permisul, acolo surpriza: permisul meu find italian mi l-au trimis in italia, dupa 10 luni inca nu stiu nimic unde e permisul meu , in italia cica nu a ajuns permisu.Acuma va rog sa-mi raspundeti voi.. ce trebuie sa fac sa mai pot conduce? cine stie ceva si ma poate ajuta il rog sa ma contacteze pe id halipc2005
cum domnule chrisu_10? daca am luat amenda penala ..o sa-mi anuleze permisu? avocatu mia zis daca luam puscarie cu suspendare il anula,am luat amenda penala o sa-l suspende 3 luni cred..
Mesaj pt zazutzu,daca am primit amenda penala pt alcolemie la volan ce o sa se intample cu permisu? o sa mil anuleze ? daca vrei putem vb pe mess, id halipc2005
Daca am primit amenda penala la judecata imi poate cineva spune daca tot o sa-mi anuleze permisu? permisu meu e italian si am fost la prima abatere..nu am avut antecedente..imi poate da cineva un raspuns corect?? avocatu meu imi zice ca am scapat...dar de permisu meu nu stiu nimica......
Nu am cerut recalcularea ca aveam 1.80 la prima proba deci o ceream degeaba , eu am vrut sa stiu daca o sa am doar amenda penala tot o sa-mi anuleze permisu? (permisu e italian) am auzit ca cu amenda penala o sa am cazieru curat. id-ul meu de mess e halipc2005

(Solutie: Condamnă pe inculpatul HALIP CONSTANTIN, la pedeapsa de 4.000 lei amendă penală. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 631 Cod penal. În baza art. 191 Cod procedură penală, obligă pe inculpat să plătească statului suma de 600 lei, cheltuieli judiciare) Asta a fost sentinta,acuma eu ce trebuie sa fac?
Eu daca nu am primit cu suspendare..am primit amenda penala de 4000 de lei plus cheltuieli de judecata 600 de lei.. tot imi anuleaza permisu?
Nu am scapat de dosar penal,am fost in istanta ,m-au judecat au vazut ca nu-i asa grav si am luat amenda penala..deci tot o sa-mi anuleze permisu? (permisu meu e italian oare unde se afla acuma? o sa trebuiasca sa merg in italia sa-l iau?)
Daca nu o sa primesc puscarie cu suspendare, o sa primesc amenda penala tot o sa-mi trimita permisu in italia?
Revin si eu,in 21 noiebrue 2010 am fost prin baut la volan(am baut 5/6 beri) ,la prima proba am avut 1.80 a 2.a 1.75 ,pe 5 mai 2011 am fost chemat in istanta,vreau sa zic ca permisu meu e italian si il am de 7 ani,daca o sa-mi dea amenda penala? ce o sa se intample cu permisu meu? id-ul meu halipc2005
Pt pib9746 ..

Am inteles ca legea din romania il anuleaza,dar legea italiana pt alcolemia care am avuto (1.80 la prima 1.75 la a 2-a ) nu7 il anuleaza,doar il suspenda pe o perioada intre 6 luni si un an.Nici eu nu mai stiu,am si eu o intrebare,dar un scoter cu motor pana in 50 cc o sa pot conduce? halipc2005 e id-ul meu