Prietene bun, asta chiar m-a amuzat!
De fapt, daca stau si cuget, viata insasi poate fi " un amuzament" teribil.
Analizam azi ( ca n-aveam ce face :D ) si situatia unora dintre persoanele ce-mi sunt apropiate si am constatat ca unii, dupa cativa anisori de iubire frumoasa si nemaipomenita se trezesc acum ca de fapt n-au nimic in comun si se despart, altii, dupa vreo 20 si ceva de ani de casnicie nu mai au ce sa-si spuna si divorteaza, altii se indragostesc subit si " strafulgetor" la niste varste de-ti sta mintea-n loc...
.De viata mea, ce sa mai zic?!:D Inca nu am finalizat analizele celui mic si se pare ca, avuram o infectie cu o bacterie " dragalasa" care se cheama salmonella...alt " beneficiu" al colectivitatii....
blacky ma "surprinde" si de fapt nici nu, cu atitudinea unuia care conduce sub influienta alcoolului, provoaca un accident si tot el e mirat ba de una, ba de alta...
Ca sa nu mai vorbim despre altele si altele.....
Si revin la concluzia initiala: ne e dat sa strabatem prin niste timpuri foarte tulburi si evazive si cred ca, puterea de a merge inainte si de a nu cadea, sau de a ne ridica atunci cand cadem, nu sta decat in vointa noastra, care cu voia lui Dumnezeu, poate fi uneori foarte puternica.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut, linistit, si sper sa avem capacitatea de a regasi si " petecul" acela de frumos care, sper, mai exista in lumea asta ( si sigur exista in ochii frumosi ai unui copil, in glasul bland al unei persoane dragi.....)
Va pup!
Si ca sa inchei totusi intr-o nota optimista si pt ca e vineri seara:
[ link extern ]