avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters179856

Activitate ContSters179856

'Neata!
blacky =D> e cel mai bun mod de a gandi!
Sigur, in anumite situatii e f greu sa spui " asta e, merg mai departe" si sa ridici privirea, dar, din pacate viata ne ofera tot felul de " surprize" si important este sa ai taria sa treci peste ceea ce e neplacut..
Si ...revenind la studiu...merg in reluare, ca melcu'...da' nici sa turez acum motoarele din cale-afara n-are sens, ca obosesc, nu? :D

O zi frumoasa, chiar daca, mai ploua pe ici-colo!
Si...bineinteles, mult spor!
Haideti la o:coffee:
Si eu cu procedura civila " ma distrez" dar eu sun f " pe la inceputurile ei".....
Daxia, am facut si eu anu' trecut o conjunctivita virala de-am crezut ca-mi ies ochii..
Tratament faci? Ca sa stii ca nu e gluma....( de la gradi o achizitionasem...cel mic n-a luat-o, in schimb io am luat-o in plin :D..)
Si noi am inceput iar " sa mucim"..astia mici daca n-au una au alta, de te lasa rabdarile uneori...
Sper sa fie bine piticu' ca saptamana viitoare sarbatorim cei 5 anisori de viata!
Deja facem pregatiri.
Ce repede trece totusi timpul....( tot acu' in mai am implinit 10 ani de casnicie...)
Si apropos de trecerea rapida a vremii....s-aveti spor, ca acusi vine...vara, si-apoi....toamna!
V-am pupat!
blacky, multi ani frumosi impreuna!
rexone, bafta la examen!
si....bineinteles, tuturor, spor la invatat!
rexone, " La multi ani!" si din tot sufletul, sanatate, impliniri si numai bine! :vishenka:

:kissing:
Prietene bun, asta chiar m-a amuzat!
De fapt, daca stau si cuget, viata insasi poate fi " un amuzament" teribil.
Analizam azi ( ca n-aveam ce face :D ) si situatia unora dintre persoanele ce-mi sunt apropiate si am constatat ca unii, dupa cativa anisori de iubire frumoasa si nemaipomenita se trezesc acum ca de fapt n-au nimic in comun si se despart, altii, dupa vreo 20 si ceva de ani de casnicie nu mai au ce sa-si spuna si divorteaza, altii se indragostesc subit si " strafulgetor" la niste varste de-ti sta mintea-n loc...
.De viata mea, ce sa mai zic?!:D Inca nu am finalizat analizele celui mic si se pare ca, avuram o infectie cu o bacterie " dragalasa" care se cheama salmonella...alt " beneficiu" al colectivitatii....
blacky ma "surprinde" si de fapt nici nu, cu atitudinea unuia care conduce sub influienta alcoolului, provoaca un accident si tot el e mirat ba de una, ba de alta...
Ca sa nu mai vorbim despre altele si altele.....
Si revin la concluzia initiala: ne e dat sa strabatem prin niste timpuri foarte tulburi si evazive si cred ca, puterea de a merge inainte si de a nu cadea, sau de a ne ridica atunci cand cadem, nu sta decat in vointa noastra, care cu voia lui Dumnezeu, poate fi uneori foarte puternica.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut, linistit, si sper sa avem capacitatea de a regasi si " petecul" acela de frumos care, sper, mai exista in lumea asta ( si sigur exista in ochii frumosi ai unui copil, in glasul bland al unei persoane dragi.....)
Va pup!

Si ca sa inchei totusi intr-o nota optimista si pt ca e vineri seara: [ link extern ]
Doamne blacky :O
Am ramas cu gura cascata...
Bine ca sunteti bine...
Salut!
Noi, ce sa zicem?
Unii sunt bine, altii inca nu...
Maine trebuie sa-i mai facem celui mic niste analize ca inca nu se simte chiar bine iar medicul suspecteaza o infectie digestiva cu vreun bacil...o enterocolita acuta....
'Om vedea...
Eu mai citesc cate ceva, am ajuns pe la dr de servitute...( pe asta il ador)
Afara e frumos, da am vazut ca de maine va fi frig..
Asta e....
Viroze, enteroviroze....
Si eu am zis ca, daca n-o iau pe campii primavara asta, cred ca n-o mai iau niciodata....
La asta mic parca trecuse problema...dar....a revenit - am inteles ca-s pacatoase rau problemele astea de natura digestiva...
Da' o sa-i treaca- saptamana care vine il scot de la gradi si se va " instrui" la bibi- face bibi o "educatie", ca atunci cand vine copilu' acasa nu se mai intelege om cu persoana
Da' n-avem ce face si-atunci recurgem la...compromisuri!
In rest, pe-aici soarele nu se-arata...eu am citit si nu prea....
Va pup. o saptamana buna, s-avem!:hugall:
Buna, ce faceti?
Gata programul administrativ?
Eu am citit " otaruca" si dupa aia....m-am uitat la desene :) " frumoasa si bestia"...mi-a placut f mult!
Si stiti ce am mai facut?
Am recitit unele din postarile de pe vechiul topic, cele din preajma examenului din toamna....e, melancolia asta....
Petra, Larissa si Syl au luat examenul...
Magiunel m-a lasat in ceata, dar cred ca incep sa inteleg situatia lui....
Restu', ne-am regrupat pe-aici, cu sperante mari si multe in suflet....
Pe la voi vine primavara? Pe-aici ploua si e urat-da' nu ma mira...
S-aveti o sambata frumoasa in continuare!
Multumesc pt gandurile bune...
Va doresc si eu spor la toate....la citit, la gatit, la plantat flori...
Cred/sper ca totusi vine primavara...
V-am pupat, fug la o sedinta!:kissing: