avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate laremilia

Activitate laremilia

@ionuttoma2005-exclus asa ceva!
Pt infractiunea de furt calificat, nu se prevede impacarea partilor! Asa, ca, ar trebui sa cautati alt motiv pt care v-a fost respinsa plangerea!
Sau poate v-au furat doua borcane cu muraturi, si s-a apreciat ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.6 din Regulament
Răspuns la discuția Condamnat sau nu
Depinde despre ce condamnare este vorba (ce infractiune, ce pedeapsa). E posibil sa se fi prescris executarea pedepsei. Puteti afla doar ,atunci cand veniti in tara, intrebati la politia de frontiera! :)
Niciun judecator nu ar fi respins plangerea ca tardiva, daca Parchetul nu facea dovada ca v-a fost comunicata solutia prim procurorului! Termenul nu se calculeaza de cand "ar fi trebuit sa primiti comunicarea" (asa cum spune un coleg), ci de cand se face dovada comunicarii. Am vazut cazuri de plangeri admise de instanta si dupa doi ani, pt ca Parchetul nu a putut face dovada comunicarii.
Nu e vorba despre o amenda penala, ci de una administrativa (avand in vedere ca solutia a fost de netrimitere in judecata -art.10 lit.b ind.1.
Daca solicitati cazierul pentru a obtine permis de conducere, nu va aparea in cazier, ci doar daca veti mai comite o alta fapta, iar politia va cere cazierul.
Presiune pe o pensionara de 62 de ani, care a zgariat o masina????=D>. Tare de tot!
Solutia este definitiva si nu mai aveti alta cale de atac, iar cine va spune ca aceasta hotarare se poate ataca cu o cale de atac extraordinara, sa nu-l credeti si sa-i spuneti sa mai citeasca.!
PASTE FERICIT TUTUROR COLEGILOR! DUMNEZEU SA NE LUMINEZE MINTEA SI SUFLETUL PENTRU A REUSI IN MESERIA PE CARE NE-AM ALESO!
VA PUP PE TOTI !
SARBATORI FERICITE!:wave:
Corect...dar poti sa o duci si ulterior (cel putin asa e la mine).Pana la urma nu cred ca are mare importanta motivul pt care te suspenzi.
Pentru a te suspenda din barou nu iti trebuie copia Decretului. Faci o cerere...si gata.
Gata fratilor, s-au semnat!
[ link extern ] =
:yeah::confused:- ce tare e asta!!!
Se pare ca azi a avut timp pentru un singur decret. S-a trezit cam tarziu, iar pana la ora 18.00, cand a avut sedinta la CSAT, nu i-a mai ramas timp decat pt unul. Daca de la 08.00 pana la 18.00 a semnat un decret, rog pe cineva care sta bine cu matematica, sa calculeze in cate luni va semna cele 110 si ceva de decrete??!!??
#-o#-o#-o
Alexandru, suna tu si scrie apoi pe forum. Asta doar asa..sa vada ca ne interesem si poate urgenteaza lucrurile.