avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters179928

Activitate ContSters179928

ori sunt prea obosita, ori chiar sunt batuta in cap....am incercat sa fac grilele de la INM...si pana sa ma adun....parca citeam limbi straine#-o:((
eu, iar am luat o pauza...sunt iar singura cu TimiX-(
si ca sa fie treaba treaba... a facut si o urticarie urata ...inca nu am descoperit cauza.
de plecat in vacanta....pe 9 august=D>
am terminat procedura penala....a mers atat de greu....#-oX-(

neata si o :coffee:
=D>:yeah:
barbatul la curs la Buburesti, copilul la mama...(o las si noaptea:D)...Doamneee!!!!CE BINE EEEEEEEEEEEEEE!
iar, eu am ora de sexologie cu procedura penala....X-(#-o

spor si o zi buna!

apropo!
tari astia de la CSM...cu interpretarea sensului cuv. "anual"...
www.avocatnet.ro/content/art...

„(3) Pentru stabilirea conditiei bunei reputatii sunt analizate faptele pentru care candidatilor admisi li s-au aplicat sanctiuni contraventionale, amenzi administrative, inclusiv cele aplicate conform art. 91 raportat la art. 181 din Codul penal, sanctiuni disciplinare in alte profesii in ultimii 3 ani anteriori datei desfasurarii testului-grila, precum si faptele pentru care candidatilor li s-au aplicat sanctiuni de drept penal.
(4) La verificarea conditiei bunei reputatii sunt avute in vedere urmatoarele criterii: tipul si imprejurarile de savarsire a faptei, forma de vinovatie, tipul de sanctiune aplicata, conduita adoptata in timpul cercetarii disciplinare sau a procesului judiciar, impactul asupra opiniei publice generat de fapta persoanei in cauza, precum si perioada de timp care a trecut de la aplicarea sanctiunii disciplinare, contraventionale, administrative sau de la ramanerea definitiva a condamnarii.”

astia nu mai sunt sanatosiX-(
mie imi spui de procedura penala...uite ce imi vine sa fac#-o:slap:
eu repet procedura penala...ma chinui cu masurile preventiveX-(#-o
sunt treaza de la 4, dupa ce Timi m-a trezit in prealabil si pe la 1 noaptea...asa de control...apoi iesitul cu ea in parc m-a facut zob...nu mai sunt in stare de nimic
cred ca va fi anuntat inainte de 1 oct.
de ce nu sustine MJ legea?....simplu...inm-isti manaca banii degeaba...pe cand pe astia cu 5 ani vechime...ii bagi direct in paine...ce luna de practica la instanta, ce 6 luni de pregatire...?!:P
Legea nr. 71/2011 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 409, din 10 iunie 2011. Actul normativ prevede ca Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 511 din 24 iulie 2009, sa intre in vigoare la data de 1 octombrie 2011.

:hm:artax a scris:

Prin martie, cand era intrebat despre posibilitatea organizarii unui concurs pentru cei cu vechime in prima parte a anului , CD spunea" urmariti ordinea de zi din luna martie"...
...o mai urmaresc si acuma, da` inca anuntul n-a aparut...

:D:tooth::happy: