avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate Toto_pai

Activitate Toto_pai

Dragutelor si dragutilor,

Culmea stresului: ca intr-o noapte de martie sa visezi cu niste prietene si prieteni pe care nu i-ai vazut niciodata - exceptie daxia si nurki - ca esti intr-o camera de hotel .... unde faceti ................................. grile si rezolvati spete ,,,, si hotarati ca sa mai faceti questia asta in fiecare weekend .... ca doar mai este pana la examen - pardon: concurs!


Judecati si voi acum !!!!!!!!!!!!!

....si inca nu m-am apucat de invatat!!!! ........
La multi ani fetelor! Sa fim luminoase si fericite - a se interpreta notiunea de fericire si prin prisma unei robe:) - !
Buna dragele mele,


Mi-a trebuit ceva vreme sa prind din urma ultimele evenimente. Am avut o perioada tare-tare aglomerata, o mica viroza la Ayan, arsurile mele de la degete si scalpul de pe urma vopsirii, o saptamana de vizite, musafiri + party de taiatul motului, etc, etc, etc.
By the way, oricat i-am indesat sub nasuc lui fi-miu codul de procedura penala, el a ales cutia de medicamente, pixul si dolarii =D> ... asa ca se pare ca vom avea un doctor in familie!!!
In alta ordine de ide, Daxia fruntea sus, e pierderea lor, nu stiu pe ce fel de considerente s-au bazat, in fine, partea plina a paharului este ca vei avea mai mult timp pentru invatat.
Nurky, sanatate la Horia si aveti grija de voi.
In rest, dragele si scumpele mele, am avut grija sa indepartez praful de pe carti, nici macar nu le-am deschis. Astept si eu cu sufletul la gura sa vad ce hotaraste CSM-ul. Numai gandul ca ar putea fi ceva in aceasta primavara-vara trezeste in mine puteri nebanuite: acelea de a umili productia tarii la morcovi :P
Pai art 52 lit a spune asa : pe durata cercetării disciplinare prealabile, în condiţiile legii; .
Ori, "pe durata" inseamna ca deja este sau ar trebui sa fie demarata cercetarea administrativa. Iar "in conditiile legii" ca si conditie inseamna ca o continuare a prestarii muncii de către salariatul cercetat ar putea influenţa deraularea cercetarii.
Rexone, o sa continuam discutia, s-a trezit fi-miu si trebuie sa respect "procedura". Scrie-mi nr. tau de telefon pe privat.
Nu stiu daca am inteles cum trebuie intrebarea. Deci, totul porneste de la o sesizare, raport, etc - depinde de profilul institutiei/unitatii.
Daca e instutie publica, conducatorul institutiei o repartizeaza comisiei de disciplina. Aici capata un numar, care este de fapt si numarul dosarului.Apoi se instiinteaza persoana in cauza, care este invitata la sedinta comisiei de disciplina ... si asta cu tot tacamul: comunicarea invitatiei cu confirmare de pimire, drept la aparator, note de relatii/nota explicativa, drept la amanarea dezbaterilor, martori.
Si daca nu este institutie publica, tot este obligatorie instiintarea persoanei cercetate vis-a-vis de suspendarea raporturilor de munca, ca doar face parte de cercetarea administrativa prealabila.
Poti sa imi spui mai in detaliu, mai exact de ce musai trebuie sa suspende contractul de munca pe durata cercetarii? E asa mare baiu;? Poate influenta cercetarea in sine?
...ah, si inca ceva: cererea o face mama in numele si pentru minorul/a ...
Blacky, o faci exact ca pe o cerere de chemare in judecata. La situatia de fapt, faci precizari referitoare la titlul anterior prin care s-a acordat pensia alimentara - prin s.c. de divort ori o alta s.c. prin care s-a solicitat acordarea pensiei alimentare.
Faci mentiunea ca nevoile minorului/ei s-au schimbat, in sensul ca ... -situatia de facto -..., atasezi copie dupa titlul anterior, certificatul de nastere al copilului, o editezi in 3 exemplare si ... multa bafta!

PS - N-am mai scris pe forum pt ca nu vreau sa va "molipsesc" de un breakdown ...
mei fetite si baietei, ce ma bucur ca v-am castigat de prieteni, pe bune! E singurul lucru cu adevarat bun si nealterat din toata epopeea, iliada si odiseea examenului din noiembrie!
Cand mi se va duce amareala, greata si nodul din stomac ... poate ca ma reapuc de invatat ... pana atunci ma voi distra cu autoritatile ....X-(
oh, da ... nurki ....
... cred ca in loc sa-i taie motul copilului, o sa-i fac circ la nasu-meu ....