avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate sisq

Activitate sisq

Salut Marrius19!dacă tu ai avut rezultatele la sânge 1.10 iar la a doua 0.90.ai si nu prea ai șanse sa scapi!totul este în funcție de decizia procurorului!conteaza foarte mult treaba asta ca nu ai fost implicat in nici un fel de eveniment (accident cu victime sau fara victime)!daca procurorul nu-ti da NUP vei ajunge in instanta si acolo depinde de judecator!dar tu trebuie sa ai deja un avocat care a mai avut astfel de cazuri!adica sa aibe experienta!daca nu scapi nici in instanta cel mai rau este k iti da cu suspendare si permisul anulat!si daca dai examen vei da ca la inceput!cum ai dat cand l-ai luat!multa bafta!si SA_TI FIE INVATATURA DE MINTE
salut!eu mi-am luat avocat!dar am avut norocul de mi-au ieșit analizele la sânge asa cum trebuie adică (prima proba 0,70 și a doua 0,60)=D>.și Domnul Procuror mi-a dat NUP...nici nu m-am prezentat la procuror sa dau ceva declarații sau ceva...dar în schimb făceam "naveta" pana la politie zilnicX-(..dupa ce a dat procurorul verdictul am fost la politie de mi-au dat amenda administrativa si m-am prezentat dupa o luna de permis suspendat, am fost de am dat examen pentru redobandirea lui...am luat examenul si dupa doua zile am aavut permisul in portofel:D
Buna ziua!!
A, fost oprit beat la volan bausem doar bere,in etilotest mia iesit 1 la mie, in sange 1.36 ,imi puteti sugera ce sa fac? l-am intrebat pe domnu politai care ma oprit daca e nevoie sa-mi platesc avocat.. el cica il platesc degeaba,voi ce imi sugerati sa fac? las id-ul meu halipc2005

MULTUMESC ...

Sa sti ca nu-l platesti digeaba...pe politai nu-l intereseaza dak u iti iei avocat sau nu...el si-a facut treaba si trimite dosarul mai departe......din propria experienta iti sugerez sa-ti iei un avocat.....dar sa te orientezi sa fie bun in asa ceva..avocatul face toata treaba...Iti urez multa bafta si sa fie invatatura de minte...asa am trecut si eu