avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate carmen_danciu

Activitate carmen_danciu

Firma neplatiitoare de TVA fără cod special de TVA cumpăra un autoturism second-hand din Spania in valoare de 65 000 euro.Pe factura proforma este specificat cuvântul marja. Trebuie sa plătească TVA în România?
Buna seara. Ce obligatii am daca distribui dividende nete in suma de 550 000 lei? Am auzit ceva in legatura cu "spalarea banilor" trebuie anuntat undeva sau anunta banca, pentru ca sunt virate din banca. mersi frumos pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Amenda politie
Va multumesc mult pentru raspuns!
Discuție Amenda politie
Buna ziua. Va rog sa-mi suneti daca am o amenda de la politie pentru deranjarea ordinii publice pentru care am primit titlu executoriu pentru ca nu am platit-o tinand cont ca nu am niciun venit iar anul acesta vreau sa urmez facultatea de politie si imi trebuie cazierul fiscal ma afecteaza? Va multumesc.
cum se inregistreaza o factura de comision primita de la o firma emitenta de tichete de masa in urma predarii lor la metro pentru cumparare marfa.
Multumesc
In declaratia 112 la pensionari completati numai baza pentru sanatate si merge.
asa fac eu la conventiie civila pentru un pensionar.
Răspuns la discuția incheiere an 2012
multumesc
Buna ziua.
Ce inregistarri contabile se fac la sfarsitul unui an in care ai avut pieredere( DEBIT 121 =16711.83 LEI)
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este contributia la sanatate pentru un pensionar la o conventire civila de 680 lei si o pensie de 1000 lei pentru ca programul de contabilitate pe care il am nu imi calculeaza contributia de sanatate la venitul de 680 lei.
MUltumesc
CAS -UL este contributia la pensie iar CASS -UL este contributia la sanatate. La care va referiti?