nu ma inteleg foarte bine cu tatal meu....si sora mea este santajata de ea ca ii cumpara haine si altele nu stiu ce sa fac pot sa ii cer si ei pensie de alimentare?stau la prietenul meu acum...apropo poate ea sa imi ia pensia alimentara de la posta daca nu are buletinul meu?
mam certat foarte rau cu mama si m-a dat afara din casa ca nu ii convenea de prietenul meu mentionez ca sunt de 1 an jumate cu el...parintii lui fiind plecati dincolo mergeam la el si faceam amandoi mancare,curatenie,etc.Invatam foarte bine la scoala ,i-am luat premiu 1 si al doilea an iam luat premiul 2...ea niciodata nu a fost multumita de mine,in vacanta ma lasa decat pana la 9 jumatate afara...in fine...de doi ani este cu un avocat...bineinteles ca ii povesteste ce puteam sa patesc si alte minciuni de ale lui....si asa imi incep eu peripetia cu ''iubita mea mama'',iarna trecuta in decembrie eram la prietenul meu,ceasul fiind 9 am vrut sa merg acasa ca aveam scoala urmatoarea zi,am urcat scarile,am vrut sa descui usa si nu am putut ca era bagata usa pe dinauntru,ma sunat si mia zis ca sa ma duc sa ma plimb ca are un pic de treaba...mam intalnit cu sora mea mai mica(14 ani) si am mers pe frigul ala la plimbare.cand am intrat in casa ce credeti ca am gasit.....mi sa intamplat si in vara asta la fel,,chiar daca nu reusea sa ma convingea sa plec mergea cu el in camera si.... Mancare nu aveam deloc in frigider dar ea ce sa stie ca mergea la restaurante si venea seara acasa,mancata si noi flamande.Mam enervat intr-o zi si i-am zis ca doar la ea se gandestete si noi stam acasa si mancam rafturile de la frigider.Sa nu va povestesc ca in vara a pleacat la targu mures cica pentru o investigatie medica o sunam tot timpul si imi zicea ca ba e la piscina ba la o terasa....
e divortata de tata si bineinteles ca nea prostit pe amandoua sa mergem cu ea ca o sa ne fie bine si intradevar nea fost bine pana sa terminat procesul...primim o pensie alimentara de la tata eu nu am avut parte de nici un ban sau vreo haina... De fiecare data cand ne certam imi zicea ca o sa cheme politia ca sa saturat de mine...Sora mea a ajuns sa isi taie venele din cauza ei deoarece tot timpul venea acasa si tipa la noi ca noi o sa ajungem panarame si alte cuvinte care nu trebuiesc mentionate,ca ne drogam ca o sa ne apucam de bautaura si altele.A inceput sa dea in mine...a dat o data...a dat de doua ori...prin septembrie iam zis ca vreau sa merg cu prietenul la manastirea sambata de sus,eu aveam 18 ani si iar a inceput ca vine cu politia ca na e mai desteapta...urmatoarea zi am plecat la prietenul meu...stau un pik la el si ma cheama akasa.Mentionez ca urma sa ma angajez in saptamana aia,cand ajung acasa imi cere cartela de la telefon..i-am dat-o imi cere cheile de la casa...i le-am dat si imi zice sa plec.bineinteles ca mam repezit sa-mi i-au actele de munca da mi lea facut bucatele nu a vrut sa-mi dea nici buletinul nici certificatul de nastere care era la avocatul ala.nu mi-a dat nici o haina inafara de alea de pe mine,nici cadourile de la ziua mea nu mi lea dat a inceput iar sa dea in mine si nu am mai suportat si i-am scapat si eu una bineinteles ca a fost in legitima aparare.Dupa o ora am venit cu politia acasa sami recuperez actele ca imi trebuiau sami fac iar tot ce imi trebuia pentru munca.Acum stau la prietenul meu sunt si cu scoala si si lucrez.imi puteti da un sfat ce sa fac? va rog