iin februarie 2010 am avut un accident usor si am convenit cu celalalt sofer sa facem constatarea pe cale amiabila la carpatica,eu avand rca acolo iar vina fiind a mea.dupa ce am completat declaratiile am primit de la inspectorul de daune avizele de reparatie ale masinilor.in noiembrie primesc o citatie la judecatorie ca intervenient deoarece carpatica a refuzat sa isi dea acceptul de plata pt devizul de reparatie al celuilalt sofer situatie in care acesta a apelat la societatea grupama unde avea asigurare casco iar aceasta achita reparatia masinii.pt recuperarea cheltuielilor grupama da in judecata carpatica sl ma clteaza ca intervenient.la prima infatisare carpatica depune o intimpinare in care motiveaza refuzul despagubiri prin faptul ca ”avariile s-au produs in cu totul alte imprejurari si se cauta obtinerea din asigurare pe nedrept a despagubirilor” si ca exista o incercare de frauda.judecatoarea ma intrebat daca doresc sa imi pregatesc apararea iar acest lucru ma speriat pt ca nu inteleg de ce ar trebui sa fac aceasta. un cunoscut mi-a sugerat sa depun la judecatorie o intimpinare.problema este ca nu stiu cum sa o redactez sau ce sa scriu in ea.va rog sa ma ajutati cu un sfat (urmatoarea infatisare in 15 dec. 2010).va muitumesc.