Eu inteleg ca va spuneti nemultumirile, dar unde e consecventa unora??? Asta ma uimeste cel mai tare si asta ma deranjeaza. Eu una am adoptat aceeasi atitudine timp de doua luni si jumatate si am spus ca este alba sau neagra : ai invatat-iei; nu ai invatat destul-nu iei! In cazul in care as fi picat acest examen as fi realizat ca este un examen incorect, dar atata timp cat l-am promovat cu brio, scuzati-ma ca va spun, dar a fost un examen foarte corect! Credeti-ma ca dintre toate persoanele pe care le stiu teoria mea s-a verificat. Poate ar trebui sa mai munciti un pic la capitolul autoevaluare si sa dati un pic de credit conceptului de exigenta a profesorului!
Cum poate spune cineva bravo lor ca au folosit cai oculte in conditiile in care s-a "latrat" timp de o saptamana jumatate ca Baroul este incorect! Nici eu nu sunt fericita cu notele de la oepa si civil, dar asta este, traim intr-o tara in care desi oamenii acuza sus si tare SISTEMUL, la nici trei ore dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta (pe cai oculte/drepte/pur noroc) spun ca nu conteaza ca altii si-au rezolvat probleme pe cai oculte! Felicitari Baroului...si spun asta cu inima deschisa! Traim in Romania...si 99% din populatie stie si actioneaza in consecinta! Asta cred ca spune totul! Felicitari tuturor celor care au luat prin munca proprie, nervi, oboseala, consumare fizica si psihica! Acestia sunt oamenii care merita cu adevarat si care din pacate sunt din ce in ce mai putini...restul...."latra"!
Voi chiar sunteti atat de naivi sa considerati examenul asta un examen corect strict pentru ca ati intrat dupa niste contestatii rezolvate in cinci zile in conditiile in care lucrarile prima data s-au corectat in doua luni si jumatate si au luat doar 250, iar acum peste 400... Nu contest ca cei care au luat in TURA A DOUA (pentru ca asta este de fapt) nu ar fi meritat....cel putin unii dintre ei. Vad ca mai aveti putin si ii pupati pe cei de la barou!!! Just so you all now, nu sunt vreo frustrata care nu a luat examenul, din contra am luat de prima data, dar v-am urmarit furiile manifestate pe forum, iar acum sunt socata cum mai aveti putin si ii ridicati in slavi!! Ceea ce s-a intamplat acum este rezultatul a altceva, in niciun caz al dorintelor domniilor lor de a corecta ceva GRESIT!
In primul rand felicitari tuturor celor care au luat examenul, iar celor care nu au luat desi au invatat, ma scuzati sa va spun adevarul verde in fata, dar nu ati invatat destul!!! Sunt insa complet de acord cu faptul ca la oepa si la civil s-au dat note mai mici decat calculasem toti dupa afisarea baremului, dar sunt convinsa ca daca era o lucrare ce merita nota de trecere respectivului i s-ar fi dat suficient!
@ghostinthe_night : te-as ruga sa nu mai faci remarci acide la adresa celor care au terminat la particulara! O facultate particulara nu este cea care tampeste oamenii sau scoate avocati pe banda rulanta. O facultate particulara poate fi (in functie de persoana evident) o facultate mult mai stralucita decat multe altele de stat si vorbesc in cunostinta de cauza, pot sa fac aceasta comparatie! Patru ani de invatat in sesiuni si mers la seminare plus o luna de invatat inainte de barou mi-au asigurat reusita la examen...asa ca nu cred ca merit sa fiu pusa in aceeasi galeata cu niste persoane dubioase care nu ar invata nimic nici daca ar merge la Princeton.
Sucees tuturor in continuare!